Εξέδρα παίρνει το όνομα του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον

Εξέδρα παίρνει το όνομα του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον

Κώστας Ζάλιαρης
Εξέδρα παίρνει το όνομα του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τιμά έναν εκ των σπουδαιότερων ανθρώπων της ιστορίας της, μετονομάζοντας συγκεκριμένη και... ιδιαίτερη εξέδρα του «Ολντ Τράφορντ» σε «Sir Bobby Charlton Stand».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν την απόφαση να τιμήσουν και με το παραπάνω μια από τις πιο θρυλικές μορφές (πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας με 249 τέρματα, 758 εμφανίσεις, τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο, Πρωταθλητής Ευρώπης το 1968 και φυσικά μέλος της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στο έπος του '66, κατακτώντας και τη Χρυσή Μπάλα εκείνης της χρονιάς) και δεν είναι τυχαία η επιλογή του «South Stand» για τη μετονομασία.

Εκεί, διατηρείται ακόμα από το 1910 αυθεντικό κομμάτι από την αρχική μορφή του γηπέδου και πολύ σύντομα, το συγκεκριμένο σημείο των κερκίδων θα φέρει το όνομα του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον.

Η αποκάλυψη και η εκδήλωση για το «Sir Bobby Charlton Stand», θα γίνει πριν από το εντός έδρας παιχνίδι με την Έβερτον, στις 2 Απριλίου.

«Είναι τεράστια τιμή για εμένα και είμαι περήφανος... Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημαίνει πάρα πολλά για εμένα, για τη ζωή μου» είπε μόλις ενημερώθηκε για την απόφαση της διοίκησης ο ζωντανός θρύλος της ομάδας.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα