Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Super League

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Super League

bet365

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Super League... σερβίρει το κύριο μενού της με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις όπως αυτές των ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ-Ηρακλή.

Μπορεί να λέμε ό,τι λέμε γι αυτήν αλλά χωρίς Super League δεν μπορούμε. Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, το ελληνικό πρωτάθλημα μάς σερβίρει άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις με την αρχή να γίνεται στις Ζωσιμάδες όπου ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον ΠΑΣ.

Ο Στραματσόνι έχει στη διάθεσή του τον Μαμούτε, αλλά εκτός πλάνων είναι ο Βιγιαφάνιες.

Στην αποστολή είναι κι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος για πρώτη φορά ενώ εκτός είναι κι οι Πέτριτς, Εβανζελίστα, Σάντσεθ.

Στα Γιάννινα δοκιμάζεται σήμερα ο Παναθηναϊκός με στόχο την επιστροφή στις νίκες. Σε απόδοση 2.00 στην Expekt η επικράτηση των «πρασίνων».

Όσον αφορά στα αρχικά του πλάνα ο Ιταλός τεχνικός θα ξεκινήσει με τον Στιλ κάτω από τα δοκάρια και τους Μέστο, Κουτρουμπή ή Μολέδο, Τελάντερ και Πράνιτς στην άμυνα.

Αμπέντ, Ζέκα και Εσιέν θα είναι οι τριάδα των χαφ με τους Καλτσά, Βλαχοδήμο ή Μαμούτε να είναι δεξιά και αριστερά του Μπεργκ.

Από την άλλη, ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τσουκαλά.

Όπως όλα δείχνουν ο ΠΑΣ θα αγωνιστεί σε σύστημα 4-4-2 με τον Περιστερίδη κάτω από τα γκολπόστ και αμυντική τετράδα τους Στρούνα, Τζημόπουλο, Μιχαήλ, Ναδάλες. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Γαρουφαλλιάς με τον Κοζορώνη, ενώ αριστερά θα αγωνιστεί ο Ακόστα με τον Λίλα δεξιά. Τέλος, το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Ίλιτς και Μανιάς.


Συνέχεια στο ευρωπαϊκό όνειρο

Στις 17:15 έχουμε δύο αναμετρήσεις με την Καλλονή να φιλοξενεί τον Πανιώνιο που έχει σχέδια... ευρωπαϊκά φέτος.

Ο Νίκος Καραγεωργίου έχει στη διάθεσή του τον Ισπανό επιθετικό, Νομπρέγκαμ ο οποίος όμως δεν αναμένεται να ξειινήσει. Δαύκος, Μίκιτς, Βαλιός, Αναστασιάδης και Γκόλιας θα είναι στην άμυνα με τους Τσαμπουρή και Καλτσά να είναι στα χαφ και τους Γεωργίου, Φαβάλι και Γιορέντε να είναι η τριάδη πίσω από τον Μανούσο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης από την άλλη, αναμένεται να φρεσκάρει την 11άδα του με του μιας και δίνουν οι παίκτες του τρία ματς σε μια εβδομάδα.

Στο 4-2-3-1 που έχει εφαρμόσει ο Διούδης αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Βλάχος δεξιά στην άμυνα, ο Τασουλής αριστερά και οι Ρισβάνης, Οικονόμου στα στόπερ.

Αμυντικά χαφ οι Σιώπης, Κόρμπος και μπροστά τους οι Μπαργκάν, Μπακασέτας, Μασούρας, με τον Καραμάνο στην κορυφή.


«Μάχη»... μεσαίων

Την ίδια ώρα στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Λεβαδειακό. Η ομάδα του Αγρινίου θέλει τη νίκη για να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης πέρα από τον τραυματία Παπουτσογιαννόπουλο και τον τιμωρημένο Ρουσκουσέδα δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα. Στην αποστολή επιστρέφει ο Παπάζογλου, ενώ στην 20άδα είναι κι οι μεταγραφές: Κριστιάνο, Αλεξίεβιτς, Κλέσιο, Φερέιρα και Μουνιός.

Λογικά στο αρχικό σχήμα θα δούμε τους Κυριακίδη, Μύγα, Μάκο, Κούσα, Κέβιν, Παπάζογλου, Πάουλο, Κάπελ, Ουάρντα, Φερέιρα και Μαρκόφσκι.

Ο Άκης Μάντζιος από την άλλη, δεν υπολογίζει στους Στάθη, Ουόν και Γιακουμάκη. Λογικά, το 4-2-3-1 του θα απαρτίζεται από τους Τσιντώα, Μουλόπουλο, Τσουρίκοφ, Τριποτσέρη, Μεντί, Μάγκα, Μαχαμάτ, Μπεν, Μερεμπασβίλι, Ατζαγκούν και Μάντζιος.


Ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή.

Ο Ιγκόρ Τούντορ θα χάσει για το επόμενο 20ήμερο τον Αθανασιάδη, αλλά επέστρεψαν στην αποστολή οι Λέοβατς και Χαρίσης και Μυστακίδης.

Λογικά στο 4-2-3-1 του Κροάτη, συμπεριλαμβάνονται οι Βελλίδης στην εστία και Κίτσιου, Χατζηισαΐας, Βίτορ και Τζαβέλλας στην άμυνα. Κάτσε και Τσίμιροτ θα είναι στα κέντρο με τους Σάμπο και Γκολάσα στα άκρα και τον Πέλκα πίσω από τον Μπερμπάτοφ.

Όσον αφορά στον Ηρακλή, τόσο ο Περόνε όσο κι ο Ρομάνο είναι στα σχέδια του Νίκου Παπαδόπουλου.

Σε σχηματισμό 4-2-3-1 θα παραταχθούν οι Πέρνις, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιάμπαρης, Μπουκουβάλας, στην άμυνα και οι Ιντζόγλου-Καρασαλιδης θα είναι η διάδα στα χαφ. Ο Λεοζίνιο θα είναι μκπροστά τους κι οι Τσιλιανίδης-Μπουλούτ θα είναι στ άκρα με τον Βέλλιο να βρίσκεται στην κορυφή.

To πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:

13/2

Ατρόμητος-Βέροια (0-0)
Πανθρακικός-Πλατανιάς (0-2)
ΑΕΚ-Ολυμπιακός (1-0)

14/2

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός (15:00)
Καλλονή-Πανιώνιος (17:15)
Παναιτωλικός-Λεβαδειακός (17:15)
ΠΑΟΚ-Ηρακλής (19:30)

15/2

Skoda Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης (19:30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα