Μουρίνιο vs Γκουαρδιόλα: υπάρχει ραντεβού

Γιώργος Καραμάνος
Μουρίνιο vs Γκουαρδιόλα: υπάρχει ραντεβού

bet365

Εφόσον τελικά ο Ζοσέ αναλάβει τη Γιουνάιτεντ, θα κοντραριστεί πολύ σύντομα με τον αντίζηλο του και νέο κόουτς της Σίτι, σε φιλικό επί κινεζικού εδάφους.

Από την 1η Ιουλίου ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναλαμβάνει επισήμως τη Σίτι. Μέχρι τότε θα ξέρουμε και εάν τελικά ο Ζοσέ Μουρίνιο θα βρίσκεται στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, μιας και είναι ο βασικότερος υποψήφιος. Οι δυο τους λοιπόν είναι εξαιρετικά πιθανό να κοντραριστούν στην Premier League ως ξένοι στην ίδια πόλη.

Ωστόσο, εφόσον ο Ζοσέ αναλάβει τελικά τους Κόκκινους Διαβόλους, θα κοντραριστεί με τον αντίζηλο του από τα χρόνια της συνεύρεσης τους στην La Liga, αρκετά νωρίτερα. Οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ θα βρίσκονται την ίδια περίοδο για περιοδεία στην Κίνα και έχει κανονιστεί ένα μεταξύ τους φιλικό στις 29 ή 30 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι οι δύο κορυφαίοι προπονητές θα βρεθούν αντιμέτωποι πολύ πιο σύντομα απ' όσο πίστευαν και οι ίδιοι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα