Τα λεφτά για τη Λέστερ, όχι για του... Αγίου Βαλεντίνου

Κώστας Ζάλιαρης
Τα λεφτά για τη Λέστερ, όχι για του... Αγίου Βαλεντίνου

bet365

Οπαδός της Λέστερ επέλεξε το cash – out σε στοίχημα για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ από τη Λέστερ, αλλά τόνισε πως θα το... κρατήσει κρυφό από τη σύντροφό του, για να διαθέσει τα χρήματα σε εισιτήρια για την ομάδα!

Ένας εξ αυτών που το περασμένο καλοκαίρι είχε ποντάρει – περισσότερο για πλάκα – 1 λίρα για ν' αναδειχθεί η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι Πρωταθλήτρια Αγγλίας, γλυκάθηκε από την προσφορά που του έδινε γνωστή στοιχηματική εταιρεία για να κάνει cash – out και προκειμένου να μη χάσει τα χρήματα, επέλεξε να τα πάρει και να μη ρισκάρει παρακολουθώντας την προσπάθεια των «αλεπούδων» να διατηρηθούν στην κορυφή.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet, σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Μάιντζ με τη Σάλκε.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ο εν λόγω οπαδός της Λέστερ 1.100,22 λίρες για το ποντάρισμά του, αλλά όπως είπε: «Τα χρήματα αυτά θα πάνε σε εισιτήρια και μετακινήσεις για τα παιχνίδια της ομάδας... Δεν θα το πω στην κοπέλα μου γιατί θα θέλει δώρο, Το πολύ – πολύ να της πάρω 12 αντί για 6 τριαντάφυλλα»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα