Σαουθάμπτον - Γουέστ Χαμ 1-0

Gazzetta team
Σαουθάμπτον - Γουέστ Χαμ 1-0

bet365

Αν και έπαιξε για σχεδόν ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, η Σαουθάμπτον προστάτευσε το προβάδισμά της και νίκησε 1-0 την Γουέστ Χαμ στο Saint Mary's.

Σε εκπληκτική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν που μετρά πλέον 4 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 5 παιχνίδια στην Premier League, στα οποία μάλιστα δεν έχει δεχθεί γκολ. Οι Αγιοι είναι μεταμορφωμένοι μέσα στο 2016 και ύστερα από τα εντυπωσιακά αποτελέσματα έχουν σκαρφαλώσει στην 7η θέση του πίνανα και το -3 από την 5η, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 9' με τον Γιοσίντα ύστερα από σέντρα του Μανέ, όμως όσο η ώρα περνούσε η Γουέστ Χαμ έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο και την πρωτοβουλία. Η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα του σκόρερ, Γιοσίντα, πάνω στον Ενερ Βαλένσια, όμως το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς να αλλάξει κάτι.

Στην επανάληψη η εικόνα ήταν η ίδια και στο 54' η Σαουθάμπτον έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Βίκτορ Γουανιάμα για σκληρό μαρκάρισμα στον Παγιέ (3η αποβολή του φέτος). Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα όμως, οι Αγιοι κατάφεραν να αντέξουν στην πίεση των Hammers οι οποίοι έφτασαν την κατοχή ακόμα και στο 80%, είχαν καλή στιγμή με τον Εμενίκε, όμως δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι.

Σαουθάμπτον (Ρόναλντ Κούμαν): Φόρστερ, Φαν Ντάικ, Φόντε, Γιοσίντα, Σοάρες, Μπερτράντ, Γουανιάμα, Κλάσιε (93' Γουόρντ-Πρόουζ), Μανέ (56' Ρομέου), Λονγκ, Πελέ (72' Οστιν)

Γουέστ Χαμ (Σλάβεν Μπίλιτς): Αντριάν, Τόμκινς (61' Μπάιραμ), Κόλινς, Ριντ, Κρέσγουελ, Σονγκ, Νομπλ, Αντόνιο (73' Εμενίκε), Μόζες (61' Κάρολ), Παγιέ, Βαλένσια.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα