Έτοιμος να φύγει ο Στάριτζ

Έτοιμος να φύγει ο Στάριτζ

Κώστας Ζάλιαρης
Έτοιμος να φύγει ο Στάριτζ

bet365

Απηυδισμένος από την κριτική που δέχεται και προβληματισμένος για το μέλλον του εμφανίζεται ο Ντάνιελ Στάριτζ, που σύμφωνα με δημοσιεύματα, σκέφτεται πλέον την αποχώρηση από τη Λίβερπουλ.

Την Πέμπτη, επέστρεψε στις προπονήσεις με τους «κόκκινους»... γι' ακόμα μια φορά στην προσπάθειά του να επανέλθει έπειτα από τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, όμως φαίνεται ότι τουλάχιστον ψυχολογικά δεν βρίσκεται στα καλύτερά του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Νησί, ο Στάριτζ σκέφτεται πως θα του έκανε καλό μια νέα αρχή και μια περίοδος ηρεμίας το προσεχές καλοκαίρι, με την Άρσεναλ να φέρεται έτοιμη να ... ορμήσει σε περίπτωση που τελικά επιβεβαιωθεί το σενάριο.

Να βάλει ένα ακόμη Κύπελλο στην τροπαιοθήκη της θέλει η Λίβερπουλ. Σε απόδοση 3.40 στην Expekt η νίκη των «κόκκινων» στον τελικό του League Cup.

Με τον Κλοπ να έχει κάνει... υπέρβαση εαυτού αφού δεν είναι και ο πιο υπομονετικός άνθρωπος, δηλώνοντας σε κάθε συνέντευξη Τύπου ότι δεν μπορεί να ξέρει πότε θα έχει διαθέσιμο τον Στάριτζ, η συγκεκριμένη περίοδος είναι από τις πιο δύσκολες του Άγγλου επιθετικού.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα