Αντεμπαγιόρ: «Ήρθα στην Κρίσταλ Πάλας για να γίνω ηγέτης»!

Gazzetta team
Αντεμπαγιόρ: «Ήρθα στην Κρίσταλ Πάλας για να γίνω ηγέτης»!

bet365

Ο Τογκολέζος επιθετικός της Κρίσταλ Πάλας έπαιξε για 32' στην εντός έδρας απ' τη Μπόρνμουθ, δηλώνοντας «παρών» για τη συνέχεια της Premier League!

Αποτέλεσε επιλογή του Άλαν Πάρντιου για την επίθεση των «αετών», με πολλούς να κριτικάρουν τον Άγγλο τεχνικό για την επιλογή του. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως «δεν τζογάρω, πιστεύω πως πράγματι ο Αντεμπαγιόρ μπορεί να μας βοηθήσει με την ποιότητα του» και ο πρώην σέντερ φορ της Άρσεναλ, της Μάντσεστερ Σίτι και της Τότεναμ εμφανίζεται έτοιμος να τον δικαιώσει.

Το βράδυ της Τρίτης (2/2) ο 31χρονος επιθετικός έκανε την επιστροφή του στο αγγλικό πρωτάθλημα, μπαίνοντας ως αλλαγή στην ήττα της Πάλας απ' τη Μπόρνμουθ με 1-2. Στο τέλος του αγώνα, όταν ρωτήθηκε για την φυσική του κατάσταση, ανέφερε: «Απ' το Σεπτέμβριο, που έμεινα ελεύθερος απ' την Τότεναμ, βρισκόμουν στην Αφρική. Εκεί είναι πάντα εύκολο να παίξεις ποδόσφαιρο. Απλά έπαιρνα τους φίλους μου και τους έλεγα πως πρέπει να κανονίσουμε ένα παιχνίδι για το απόγευμα! Γενικά προπονούμαι κανονικά όλο αυτό το διάστημα, είμαι έτοιμος να προσφέρω.

» Μπορεί να απέχω καιρό απ' την Premier League, όμως έχω δώσει γι΄ αυτό το πρωτάθλημα περισσότερους αγώνες από πολλούς συμπαίκτες και αντιπάλους»!

Εξάλλου, για τη νέα του ομάδα, ο Αντεμπαγιόρ τόνισε: «Έρχομαι εδώ για να ηγηθώ της ομάδας. Δεν νομίζω πως έχουμε πολλούς παίκτες που να έχουν παίξει σε πρωταθλήματα όπως η La Liga και η Ligue 1, οπότε ξέρω ότι θα αναλάβω αυτό το ρόλο.

Πάντως όλοι μου φέρονται εξαιρετικά. Δεν έχω περάσει από ομάδα που να προσαρμόστηκα πιο εύκολα από εδώ. Τα αποτελέσματα μας αδικούν, είμαστε καλύτεροι και θα το δείξουμε», κατέληξε ο επιθετικός απ' το Τόγκο, που ψάχνει ένα εισιτήριο «επιστροφής» στο ανταγωνιστικό επίπεδο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα