Αζάρ... 273 ημέρες μετά και «απάντηση» (vid)

Αζάρ... 273 ημέρες μετά και «απάντηση» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Αζάρ... 273 ημέρες μετά και «απάντηση» (vid)

bet365

Ο Αζάρ το είχε ανάγκη, περισσότερο για τη δική του αυτοπεποίθηση και λιγότερο για να δώσει «απάντηση». Το έκανε τελικά για αμφότερους τους σκοπούς του, σκοράροντας ξανά με τη φανέλα της Τσέλσι.

Αν και από την άσπρη βούλα, ακόμα κι έτσι, μπορεί να βοηθηθεί.

Έχοντας μείνει δίχως γκολ και μακριά από τον καλό του εαυτό για αρκετούς μήνες, έχοντας μάλιστα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για 273 ημέρες, η φετινή σεζόν ήταν και παραμένει δύσκολη για τον Βέλγο αστέρα.

Από πρώτο «βιολί» στους Πρωταθλητές Αγγλίας και λόγο για να αισιοδοξούν οι οπαδοί των «μπλε» για κυριαρχία στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Εντέν Αζάρ... εξαφανίστηκε από προσώπου γης στην κακή περίοδο της ομάδας με τον Μουρίνιο, ενώ και με τον Χίντινκ ακόμα δεν έχει πάρει τα πάνω του.

Ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, έδειχνε να τα παρατάει εύκολα και να μη θέλει να πιέσει τον εαυτό του, πράγμα που ενδεχομένως ν' αποτελούσε και απόδειξη της κακής ψυχολογίας του λόγω του ντεφορμαρίσματος, όμως, μπορεί όλα ν' άλλαξαν από το βράδυ της Κυριακής.

Σκοράροντας εις βάρος της ΜΚ Ντονς στο Κύπελλο, για το πρώτο του γκολ σε επίσημο ματς από τις 3/5/2015, στο 1-0 επί της Κρίσταλ Πάλας που κλείδωσε τον τίτλο για τους «μπλε», ο Αζάρ έχει την ευκαιρία του.

Τόσο για να δείξει ότι μπορεί ν' αναγεννηθεί από αυτό, όσο και για να δώσει τις απαντήσεις του, δείχνοντας τέτοια διάθεση με το φιλί στο σήμα της Τσέλσι αμέσως μετά την εύστοχη εκτέλεση του πέναλτι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα