Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ 0-0

Gazzetta team
Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ 0-0

bet365

Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο Anfield και η πρόκριση στον 5ο γύρο του FA Cup θα παιχτεί στο Λονδίνο.

Η Γουέστ Χαμ κατάφερε να μην ηττηθεί στην έδρα των Reds, που είχαν πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους, και τον άλλο μήνα θα προσπαθήσει στο Upton Park να τσεκάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Οι Hammers είχαν τις δύο πρώτες φάσεις στο ματς με το φάουλ του Παγιέτ να περνά έξω και τον Ενερ Βαλένσια να μην μπορεί να βρει τον στόχο ύστερα από τη σέντρα του Κρέσγουελ. Η πρώτη απειλή από πλευράς Λίβερπουλ ήρθε με κεφαλιά του Μπεντέκε που κόπηκε πάνω στην γραμμή και στο 35' ο Ράντολφ έβγαλε με δυσκολία το σουτ του Μπράναγκαν. Στις καθυστερήσεις η Γουέστ Χαμ θα μπορούσε να έχει ανοίξει το σκορ αλλά το βολέ του Πέδρο Ομπιάνγκ πέρασε έξω.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν φάση με τον Γέλαβιτς και διαμαρτυρίες για χέρι του Κόλκερ μέσα στην περιοχή. Κλάιν και Αλεν δοκίμασαν από μακριά, η Λίβερπουλ προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο στο παιχνίδι και ο Ράντολφ είχε ξανά δουλειά για να αποκρούσει το σουτ του Ζοάο Τεϊσέιρα. Ο Μπεντέκε είχε καλή στιγμή στη συνέχεια, ο Ράντολφ αρνήθηκε ξανά γκολ στον Τεϊσέιρα και προς το τέλος είχε τρομερή επέμβαση σε Μπεντέκε και Αλεν για να μείνει το 0-0 μέχρι το τέλος και να πάρει το ματς σε επαναληπτικό.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα