Κόλτσεστερ - Τότεναμ 1-4 (gTV)

Κόλτσεστερ - Τότεναμ 1-4 (gTV)

Gazzetta team
Κόλτσεστερ - Τότεναμ 1-4 (gTV)

bet365

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Τότεναμ, που επιβλήθηκε με 4-1 της Κόλτσεστερ και πήρε την πρόκριση στο Κύπελλο.

Η Τότεναμ εμφανίστηκε σοβαρή, έπαιξε για την πρόκριση και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Κόλτσεστερ, την οποία διέλυσε με 4-1. Οι παίκτες του Ποκετίνο κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος, όμως το σκορ στο ημίχρονο ήταν μόλις στο 0-1.

Ο Τσαντλί άνοιξε το σκορ με ωραίο τελείωμα στο 27’, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να κάνουν ούτε σουτ στην εστία… Τα σπιρούνια έχασαν και άλλες ευκαιρίες, με καλύτερη το δοκάρι του Έρικσεν στο τέλος, όμως η Κόλτσεστερ παρέμενε στο ματς. Και στο ξεκίνημα της επανάληψης μπήκε δυνατά, όμως πέρα από ένα παραλίγο αυτογκόλ του Μπενταλέμπ, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να κάνουν και πολλά.

Στο 64’ ήρθε το 0-2 με μεγάλη δόση τύχης για την Τότεναμ, όταν το μακρινό σουτ του Ντάιερ βρήκε στην πλάτη του Μπριγκς και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Όλα έδειξαν να τελειώνουν, όμως οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό, έψαξαν το γκολ, είχαν δοκάρι στο 75’ με τον Σορντέλ και τελικά δεν κατάφεραν να ξαναμπούν στο ματς. Το 0-3 ήρθε στο 78’ ξανά με τον Τσαντλί, πριν ο Ντέιβις σκοράρει στη λάθος εστία για το 1-3 στο 80’. Φυσικά, δεν υπήρχε θέμα αντεπίθεσης, με τον Κάρολ να κάνει το τελικό 1-4 στο 82’, σφραγίζοντας την πρόκριση της Τότεναμ στον 5ο γύρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα