Προς Λέστερ ο Ρεμί

Κώστας Ζάλιαρης
Προς Λέστερ ο Ρεμί

bet365

Βοήθειες στον Τζέιμι Βάρντι θα δίνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου από εδώ και στο εξής ο Λοΐκ Ρεμί, για τον οποίο η Τσέλσι έκανε αποδεκτή προσφορά που κατέθεσε η Λέστερ.

Οι «αλεπούδες» αναζητούν κάποιον που να μπορεί τόσο να συνεργαστεί με τον Βάρντι, όσο και να τον αντικαθιστά όταν θα υπάρχει ανάγκη, είτε αυτό θα είναι υποχρεωτικό λόγω τραυματισμού είτε επιλογή λόγω ξεκούρασης.

Η Λέστερ προσανατολίζεται στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ώστε να παραμείνει στη μάχη του τίτλου. Την Τρίτη υποδέχεται τη Λίβερπουλ με τον άσο να προσφέρεται στο 2.60 στη Vistabet.

Ο Λοΐκ Ρεμί φαίνεται πως είναι εκείνος που θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της ομάδας Κλαούντιο Ρανιέρι, αφού, σύμφωνα με το «beIN Sports», οι επίδοξοι πρωταθλητές κατέθεσαν πρόταση 15 εκατ.ευρώ.

Η Τσέλσι, μετά και την απόκτηση του Αλεσάντρε Πάτο φέρεται να έχει πει το «ναι» και εφόσον ευσταθεί το ρεπορτάζ, άμεσα θα υπάρξει και η ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα