Κάτσε: «Ποτέ μη λες ποτέ...»

Κάτσε: «Ποτέ μη λες ποτέ...»

Gazzetta team
Κάτσε: «Ποτέ μη λες ποτέ...»

bet365

Ο Έργκους Κάτσε με δηλώσεις του σε ιταλικό site μίλησε για το ενδιαφέρον της Ιντερ προς το πρόσωπο του, αλλά και για τον ΠΑΟΚ.

Η Ιντερ, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, παρακολουθεί στενά τον Κάτσε και ενδεχομένως το καλοκαίρι να επιστρέψει με πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του. Ο διεθνής μέσος με δηλώσεις στην ιστοσελίδα fcinternews.it, μίλησε για το ενδιαφέρον της Ιταλικής ομάδας, αλλά και για τον ΠΑΟΚ. «Δεν ξέρω αν η Ιντερ με παρακολουθεί αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Προς το παρόν ωστόσο είμαι επικεντρωμένος στον ΠΑΟΚ και σκέφτομαι να κάνω καλά πράγματα με την φανέλα της ομάδας. Όσο για την μετακίνησή μου στο Μιλάνο, Ποτέ μη λες ποτέ...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα