«Σφήνα» από Λέστερ για Έντερ

Gazzetta team
«Σφήνα» από Λέστερ για Έντερ

bet365

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Έντερ φαίνεται πως έχει εκφράσει η Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι, με τους μάνατζερ του παίκτη να ταξιδεύουν στην Αγγλία για να συζητήσουν την μετακίνηση του.

Ίντερ και Σαμπντόρια βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία τις τελευταίες ημέρες, λόγω της πιθανής μετακίνησης του Ρανόκια από τους «νερατζούρι» στην ομάδα του Αντόνιο Μοντέλα, ωστόσο οι δύο σύλλογοι συζητούν παράλληλα και για την περίπτωση του επιθετικού της «Σαμπ» Έντερ, ο οποίος έχει «γυαλίσει» στον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Παρ' όλα αυτά μόνο εύκολη δε μοιάζει η απόκτηση του πολιτογραφημένου Ιταλού από την Ίντερ, καθώς τις τελευταίες ώρες στη γειτονική χώρα γίνεται λόγος για ενδιαφέρον της Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι για τον παίκτη.

Μάλιστα η προοπτική της Αγγλίας φαίνεται πως δεν αφήνει αδιάφορο τον 29χρονο φορ, με τους μάνατζερ του να ταξιδεύουν στην Αγγλία, προκειμένου να συζητήσουν με τη Λέστερ και τη «μάχη» για την απόκτηση του να γίνεται πλέον κούρσα για δύο άλογα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα