Όρος... επιστροφής στη Ρεάλ για Εζίλ!

Κώστας Ζάλιαρης
Όρος... επιστροφής στη Ρεάλ για Εζίλ!

bet365

Νέα αποκάλυψη σήμερα από την ιστοσελίδα «Football Leaks», καθώς με νέο έγγραφο, παρουσιάζονται συγκεκριμένοι όροι στη συμφωνία ανάμεσα σε Άρσεναλ και Ρεάλ για τον Εζίλ, όπως επίσης και το πραγματικό κόστος της μεταγραφής!

Η ιστοσελίδα των αποκαλύψεων «ξαναχτυπά» και σήμερα παρουσίασε έγγραφο κατά το οποίο, υπάρχουν δεδομένα που δεν είχαν γίνει γνωστά μέχρι αυτή τη στιγμή, από τον Σεπτέμβρη του 2013, όταν και ο Μεσούτ Εζίλ από τη Μαδρίτη μετακόμισε στο Λονδίνο για να παίξει για τον Αρσέν Βενγκέρ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, η Ρεάλ έχει όρους στο «deal», ώστε να έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που η Άρσεναλ αποφασίσει να τον παραχωρήσει σε ισπανική ομάδα!

Η «βασίλισσα» θα έχει διορία 48 ωρών ν' αποφασίσει πρώτη εκείνη αν τον θέλει πίσω, προτού προχωρήσει οποιαδήποτε άλλη υπόθεση, ενώ, σε περίπτωση που η μεταγραφή του Εζίλ ξεπεράσει τα 50 εκατ.ευρώ, ο ισπανικός σύλλογος θα δικαιούνται το ποσό που θα αναλογεί στο 33% του κόστους.

Όσον αφορά το πραγματικό ποσό που διέθεσε η Άρσεναλ για τον διεθνή μεσοεπιθετικό που φέτος... σερβίρει το ένα γκολ πίσω απ' το άλλο, στα 24 εκατ.ευρώ προστέθηκαν έπειτα από έναν χρόνο άλλα 15 εκατομμύρια και άλλα 5 εκατ. μετά από ακόμα ένα έτος.

Επιπλέον, από το 2014 και μετά, οι «κανονιέρηδες» υποχρεούνται βάσει του συμφωνητικού να δίνουν 1 εκατ.ευρώ στη Ρεάλ για κάθε χρονιά που εξασφαλίζουν πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μέχρι και το 2020!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα