Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Σίτι 2-2

Gazzetta team
Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Σίτι 2-2

bet365

Ματσάρα στο Λονδίνο, Γουέστ Χαμ και Σίτι τα έδωσαν όλα (2-2) και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα είχαν ευκαιρίες για νίκη! Δεν πείθουν μακριά από το Ετιχαντ οι «Πολίτες».

Ημέρα των μεγάλων αναμετρήσεων στην Premier League και στο Λονδίνο Γουέστ Χαμ και Σίτι προσέφεραν θέαμα και συγκινήσεις. Τέσσερα γκολ (2-2), τρία δοκάρια, χαμένες ευκαιρίες και η αγωνία στο κόκκινο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Τα Σφυριά έμειναν αήττητα εντός έδρας για ένατο διαδοχικό ματς (5 ισοπαλίες), ενώ οι «Πολίτες» στις οκτώ τελευταίες εξόδους τους έχουν μόλις ένα τρίποντο. Βελέντσια και Αγουέρο ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές, αφού πέτυχαν όλα τα τέρματα! Μάλιστα, ο Αργεντίνος συνέχισε την... πελατειακή σχέση με τη Γουέστ Χαμ, έχοντας 6 γκολ και δυο ασίστ στα οκτώ τελευταία ματς. Η Σίτι βρέθηκε στο -3 από την κορυφή, ενώ οι Λονδρέζοι στο -6 από την τετράδα!

Ιδανικό ξεκίνημα για τη Γουέστ Χαμ, η οποία μόλις στα 55 δευτερόλεπτα άνοιξε το σκορ! Ο Βαλέντσια βρέθηκε μέσα στην περιοχή της Σίτι και με εξαιρετικό τελείωμα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χαρτ. Αλλωστε, αυτό ήταν και το δεύτερο γρηγορότερο τέρμα στη φετινή Premier League! Ωστόσο, η Σίτι απάντησε άμεσα και στο 7' ο Αγουέρο είδε τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι! Ωστόσο, στο 9΄ ο Τζένκινσον ανέτρεψε τον φορ των φιλοξενούμενων και ο Αργεντίνος πέτυχε το 1-1. Γρήγορος ρυθμός, ωραίο ματς, ενώ ντεμπούτο έκανε και ο Μπάιραμ, ο οποίος πήρε τη θέση του τραυματία Τζένκινσον. Η Γουέστ Χαμ είχε ουσία, αλλά τόσο στο 33' στην φαουλάρα του Παγιέ όσο και στο 41' στην προσπάθεια του Βαλέντσια ο Χαρτ έδιωξε εντυπωσιακά!


Οι Λονδρέζοι μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη, με τον Αντόνιο να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 51'. Η Μάντσεστερ αντέδρασε, αλλά στο σουτ του Ντελφ η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 56' τα Σφυριά βρήκαν ξανά δίχτυα από... πλάγιο! Ο Αντόνιο βρήκε τον Βαλέντσια, η τοποθέτηση του Οταμέντι ήταν τραγική και ο φορ από το Εκουαδόρ πέτυχε το 2-1! Ο Πελεγκρίνι ρίσκαρε, ο Ιενάτσο πήρε τη θέση του Ντελφ και στο 84΄ ήρθε η ισοφάριση με το δεύτερο τέρμα του Αγουέρο!

Η Σίτι θα μπορούσε στις καθυστερήσεις να κλέψει το τρίποντο, αλλά ο Αργεντίνος φορ δεν πλάσαρα σωστά! Ωστόσο, πιο άτυχη ήταν η Γουέστ Χαμ, αφού ο Κουγιατέ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι!


Γουέστ Χαμ: Αντριάν, Τζένκινσον (13’ Μπάιραμ), Κόλινς, Ριντ, Κρίσγουελ, Σονγκ, Κουγιατέ, Νομπλ, Αντόνιο (65’ Μόουζες), Παγιέ, Βαλέντσια

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ. Σανιά, Οταμέντι, Ντεμικέλις, Κλισί, Τουρέ, Ντελφ (76’ Ιεανάτσο), Σίλβα (83’ Φερνάντο), Νάβας (67’ Στέρλινγκ), Ντε Μπρούινε, Αγουέρο

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα