Νόριτς - Λίβερπουλ 4-5

Gazzetta team
Νόριτς - Λίβερπουλ 4-5

bet365

Απίστευτο ματς στο Carrow Road, όπου είχαμε δύο ανατροπές, δύο γκολ στις καθυστερήσεις και την Λίβερπουλ να φεύγει με νίκη 5-4 επί της Νόριτς.

Απίθανο φινάλε στο Carrow Road, όπου η Νόριτς υποδέχθηκε τη Λίβερπουλ. Εννέα γκολ, δύο ανατροπές, δύο γκολ στις καθυστερήσεις και τέλος εκείνοι που χαμογέλασαν ήταν οι κόκκινοι, που έφυγαν με μεγάλη νίκη 5-4!

Δεν υπήρχε άνθρωπος να προβλέψει ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, καθώς το ξεκίνημα ήταν πολύ νωχελικό. Τόσο, που η πρώτη τελική εντός εστίας κατέληξε σε γκολ. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 18’, όταν αναπτύχθηκαν με υπομονή και ο Μίλνερ έβγαλε ωραία ασίστ στον Φιρμίνο, που έκανε το 0-1. Στο 21’ ο Μίλνερ πιθανότατα θα μπορούσε να είχε τελειώσει τα πάντα, όμως καθυστέρησε και έσωσε την ευκαιρία στον Μπρέιντι να τον προλάβει την τελευταία στιγμή και στο 29’ ήρθε η σειρά της Νόριτς να σκοράρει με την πρώτη της τελική.

Για ακόμη μία φορά οι κόκκινοι δεν κατάφεραν να αμυνθούν σωστά σε κόρνερ, δεν κατάφεραν να απομακρύνουν και ο Μποκανί, που νίκησε τον Σακό στη μονομαχία, έκανε το 1-1 με εκπληκτικό τακουνάκι, αιφνιδιάζοντας τον Μινιολέ! Οι παίκτες του Κλοπ έδειξαν τις γνωστές τους αδυναμίες, δεν έκαναν τίποτα σωστά και η ανατροπή ολοκληρώθηκε πριν το ημίχρονο. Στο 41’ μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Χούλαχαν έδωσε την ασίστ στον Νέισμιθ, που ήρθε από πίσω, για να κάνει το 2-1 με διαγώνιο σουτ!

Τα πράγματα ξεκίνησαν ακόμη χειρότερα για την Λίβερπουλ στο δεύτερο μέρος. Στο 53’ ο Μορένο έκανε το πρώτο επικίνδυνο τάκλιν στην περιοχή στον Νέισμιθ, τη γλίτωσε, όμως αψυχολόγητα σηκώθηκε εκνευρισμένος και έπεσε πάνω στον επιθετικό Νόριτς, που κέρδισε το πέναλτι. Ο Χούλαχαν δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα και με το 3-1 όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι είναι μία ανάσα από την πρώτη τους ανατροπή στη σεζόν.

Η απάντηση των κόκκινων, όμως, ήταν άμεση. Σέντρα του Κλάιν από δεξιά, ο Φιρμίνο βρήκε λίγο την μπάλα και εκείνη κατέληξε στον Χέντερσον, που με πλασέ στην κίνηση μείωσε σε 3-2 στο 55’! Το παιχνίδι πήρε άγρια ομορφιά, οι παίκτες του Κλοπ τα πάνω τους και στο 63’ μετά από υπέροχη αντεπίθεση έφτασαν στο 3-3 με το δεύτερο γκολ του Φιρμίνο μετά από ασίστ του Λαλάνα! Στο 75’ ήρθε η δεύτερη ανατροπή, όταν ο Χόσον αποφάσισε να γυρίσει την μπάλα στον Ραντ χωρίς να βλέπει από το κέντρο, με τον Μίλνερ να κλέβει και να κάνει το 3-4!

Κι όμως, τίποτα δεν είχε τελειώσει. Οι παίκτες του Νιλ ανέβασαν την πίεσή τους στο τελευταίο δεκάλεπτο και στο 2’ των καθυστερήσεων, έφτασαν και πάλι στην ισοφάριση. Μακρινό φάουλ, αδυναμία του Σακό και του Τσαν να διώξουν και ο Μπασόνγκ με ξερό σουτ λίγο έξω από την περιοχή έκανε το 4-4! Κάπου εκεί, όλα έδειχναν ότι η μιζέρια θα συνεχιστεί για την Λίβερπουλ, όμως ο Λαλάνα είχε άλλη άποψη και με γκολ στο 5ο και τελευταίο λεπτό του αγώνα έκανε το τελικό 4-5!

Νόριτς (Άλεξ Νιλ): Ραντ, Μπρέιντι, Μπασόνγκ, Μάρτιν, Πίντο, Ντόρανς, Χόσον, Ρέντμοντ (70' Τζάρβις), Χούλαχαν (70' Όλσον), Νέισμιθ (82' Ζερόμ), Μποκανί

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Μινιολέ, Κλάιν, Τουρέ, Σακό, Μορένο (90' Κόκερ), Λούκας, Χέντερσον (76' Μπεντέκε), Τσαν, Μίλνερ, Άιμπ (59' Λαλάνα), Φιρμίνο

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα