Πελεγκρίνι: «O Tουρέ είναι συγκεντρωμένος στη Σίτι»

Πελεγκρίνι: «O Tουρέ είναι συγκεντρωμένος στη Σίτι»

Gazzetta team
Πελεγκρίνι: «O Tουρέ είναι συγκεντρωμένος στη Σίτι»

bet365

Μπορεί ο μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ να υποστηρίζει πως ο πελάτης του σκέφτεται την αποχώρηση, ωστόσο ο Πελεγκρίνι διαβεβαίωσε πως ο Ιβοριανός είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της Σίτι.

Ο Ντιμίτρι Σέλουκ «άναψε» φωτιές στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Σίτι μέσα στην εβδομάδα, δηλώνοντας πως ο Τουρέ ίσως αποχωρήσει από τους «Πολίτες» στο τέλος της χρονιάς, ωστόσο ο Μάνουελ Πελεγκρίνι έσπευσε να τις «σβήσει», τονίζοντας πως ο 32χρονος μέσος είναι απόλυτα προσηλωμένος στη μάχη του τίτλου.

Ο Χιλιανός τεχνικός στις δηλώσεις του προτίμησε να επικεντρωθεί στο παρόν, σχολιάζοντας: «Στο τέλος της χρονιάς δεν ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί με τον οποιοδήποτε. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να απαντάω στον κάθε μάνατζερ που μιλάει για διάφορα πράγματα. Μου αρκεί που γνωρίζω τι σκέφτεται ο Γιάγια. Νομίζω ότι ο Γιάγια είναι απόλυτα συγκεντρωμένος πνευματικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και δεν σκέφτεται το μέλλον του. Θέλει να παραμείνει σημαντικός παίκτης για την ομάδα, όπως όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο σύλλογο».

Το παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό της Γκλάντμπαχ με την Ντόρτμουντ και η Sportingbet προσφέρει πληθώρα ειδικών στοιχημάτων με τις καλύτερες αποδόσεις.

Για την συνέχεια στην κούρσα του πρωταθλήματος πρόσθεσε: «Πρέπει να φτάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Δεν είναι εύκολο, όμως θα πρέπει να αποδείξουμε για ποιο λόγο δικαιούμαστε να παλεύουμε για τον τίτλο».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα