Προς το παρόν... μένει ο Μιραλάς

Προς το παρόν... μένει ο Μιραλάς

Κώστας Ζάλιαρης
Προς το παρόν... μένει ο Μιραλάς

bet365

Στην Έβερτον θα παραμείνει ο Κέβιν Μιραλάς τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, αφού ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ απέκλεισε το ενδεχόμενο παραχώρησής του μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Βέλγος αστέρας έχει βρεθεί εκτός βασικών πλάνων του προπονητή του την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και έχει τονίσει πως θα ήθελε να παίζει πολύ περισσότερο, έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό του και γνώση των ικανοτήτων του.

Μετά το παιχνίδι με την Τσέλσι, το περασμένο Σάββατο, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως: «εγώ ξέρω πόσα μπορώ να δώσω στον σύλλογο» και ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα πώλησης του Μιραλάς μέσα στον Ιανουάριο, όπως επίσης δεν τίθεται θέμα πώλησης και για κανέναν άλλον ποδοσφαιριστή της ομάδας.

«Πάντοτε αποτελούσε και αποτελεί σημαντικό στέλεχος για τα πλάνα μου ο Κέβιν. Η εμφάνισή του απέναντι στην Τσέλσι ήταν πραγματικά η καλύτερή του για τη φετινή σεζόν και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν πρόκειται να πωληθεί. Δεν τον δίνουμε πουθενά» ήταν τα λόγια του κόουτς των «ζαχαρωτών».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα