Αφεντικό στις μεταγραφές ο Κλοπ

Αφεντικό στις μεταγραφές ο Κλοπ

Gazzetta team
Αφεντικό στις μεταγραφές ο Κλοπ

bet365

Ο Γίργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε ότι έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τις μεταγραφές της Λίβερπουλ, μετά τις δηλώσεις του Μπρένταν Ρότζερς για την επιτροπή.

Ο Βορειοϊρλανδός μίλησε για τη μεταγραφική πολιτική που έζησε ο ίδιος ως προπονητής των Κόκκινων, εξηγώντας πως μπορούσε να επιλέξει ποδοσφαιριστές μέσα από μία προκαθορισμένη λίστα που του παρείχε η επιτροπή. «Ήταν μία ομαδική απόφαση το ποιον θα αποκτήσουμε. Σίγουρα δεν ήταν κάτι για το οποίο θα είχα τον τελευταίο λόγο. Είναι δύσκολο, γιατί αν θέλεις έναν ποδοσφαιριστή και αυτός δεν είναι στη λίστα, θα πρέπει να πάρει κάποιον άλλον» ήταν τα λόγια του.

Ερωτηθείς, ο Κλοπ, για το αν έχει αυτός τον τελευταίο λόγο, σημείωσε: «Ναι. Αλλά έχει ο οποιοσδήποτε τον τελευταίο λόγο; Για παράδειγμα, αν ήθελα να πάρω τον Ιμπραΐμοβιτς και έπρεπε να πληρώσουμε 100 εκατομμύρια λίρες και ένα μεγάλο συμβόλαιο στα 35 του, νομίζω ότι θα έπρεπε να ρωτήσω πρώτα. Μερικές φορές, το τεχνικό τιμ και εγώ, έχουμε μια ιδέα για έναν παίκτη και μαζεύουμε πληροφορίες. Μετά έχουμε παίκτες που φέρνουν οι σκάουτς και τους μελετούμε. Αν δεν θέλω όμως έναν παίκτη, δεν θα έρθει. Αν ένας που θέλω, δεν χωράει στο μπάτζετ μας, δεν θα έρθει επίσης. Είναι φυσιολογική κατάσταση».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα