Έρχεται την Τρίτη ο Εβανγκελίστα για Παναθηναϊκό!

Έρχεται την Τρίτη ο Εβανγκελίστα για Παναθηναϊκό!

Νίκος Αθανασίου
Έρχεται την Τρίτη ο Εβανγκελίστα για Παναθηναϊκό!

bet365

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με την Ουντινέζε και ο Λούκας Εβανγκελίστα έρχεται το απόγευμα της Τρίτης στην Αθήνα για τις υπογραφές του δανεισμού του στο «τριφύλλι»!

Αίσιο τέλος έχει για τον Παναθηναϊκό το... σίριαλ με τον δανεισμό του Βραζιλιάνου μέσου, Λούκα Εβανγκελίστα, από την Ουντινέζε! Οι «πράσινοι» τα βρήκαν σε όλα με τους Ιταλούς και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο 20χρονος διεθνής μέσος θα ταξιδέψει για την Αθήνα το απόγευμα της Τρίτης, ώστε να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει στους «πράσινους»! Ο Εβανγκελίστα αποτελεί προσωπική επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι, με τον Ιταλό τεχνικό να βλέπει στον Βραζιλιάνο άσο τον ποδοσφαιριστή που θα δώσει δημιουργία στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Από το απόγευμα της Παρασκευής τα αρνητικά δεδομένα είχαν αλλάξει, όπως είχατε διαβάσει στο gazzetta.gr!

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο, σύμφωνα με τους Ιταλούς η συμφωνία των δύο κλαμπ δεν περιλαμβάνει ρήτρα αγοράς για τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε ΕΔΩ όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον Εβανγκελίστα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα