Ανακοίνωσε Γκουιντολίν η Σουόνσι!

Γιώργος Κοντογεώργης
Ανακοίνωσε Γκουιντολίν η Σουόνσι!

bet365

Η Σουόνσι έκανε επίσημη την πρόσληψη του Φραντσέσκο Γκουιντολίν στην τεχνική ηγεσία με τον Ιταλό να δουλεύει μαζί με τον Αλαν Κέρτις όμως να έχει τον τελικό λόγο για την 11άδα.

Μετά την απόλυση του Γκάρι Μονκ το ουαλικό κλαμπ ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα πάει μέχρι το τέλος της σεζόν με τον υπηρεσιακό, Αλαν Κέρτις, όμως όπως φαίνεται, δεν άργησε να αλλάξει γνώμη. Ετσι, έκανε γνωστή την πρόσληψη του Ιταλού, Φραντσέσκο Γκουιντολίν, ο οποίος θα δουλέψει μεν μαζί με τον Κέρτις, όμως θα είναι εκείνος του οποίου η γνώμη θα μετράει για τον καταρτισμό της 11άδας. Ο 60χρονος, που έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του δουλεύοντας σε Παλέρμο και την Ουντινέζε, θα βρίσκεται σήμερα Δευτέρα (18/01) στο Liberty Stadium για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της νέας του ομάδας κόντρα στην Γουότφορντ. Ο allenatore θα δώσει μάχη για να κρατήσει την Σουόνσι στην Premier League.

Θα επιστρέψει στις νίκες απόψε η Σουόνσι κόντρα στη Γουότφορντ; Σε απόδοση 2.40 η νίκη της νέας ομάδας του Γκουιντολίν στην Interwetten.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα