Φαν Χάαλ με παράδοση, αλλά και πίεση!

Gazzetta team
Φαν Χάαλ με παράδοση, αλλά και πίεση!

bet365

Το Ανφιλντ κρίνει το μέλλον του Λουίς Φαν Χάαλ στον πάγκο της Γιουνάιτεντ και ο Ολλανδός καλείται να αντέξει την πίεση! Μεγάλα ντέρμπι σε Primera και Serie A!

Λίβερπουλ – Γιουνάιτεντ, το απόλυτο ντέρμπι της Premier League! O Κλοπ υποδέχεται τον Φαν Χάαλ και ο Ολλανδός βρίσκεται υπό έντονη πίεση! Η Μάντσεστερ βρίσκει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει στο Ανφιλντ την τελευταία τετραετία, έχοντας δυο νίκες με το ίδιο σκορ, 2-1. Το συγκεκριμένο σκορ τιμάται από τη Sportingbet.gr στο 11.00. Στο 2.35 προσφέρεται η νίκη της Λίβερπουλ που έχει μόλις μια στα τέσσερα τελευταία χρόνια, στο 3.25 η ισοπαλία και στο 3.20 το διπλό! Οι «Κόκκινοι» εντός έδρας σκοράρουν οκτώ διαδοχικά ματς, ενώ η Μάντσεστερ δέχθηκε γκολ και στα πέντε τελευταία παιχνίδια μακριά από το Ολντ Τράφορντ! Στο 1.90 προσφέρεται να σκοράρουν και οι δυο ομάδες! O Ολλανδός κόουτς πάντως στα οκτώ ραντεβού του με τη Λίβερπουλ στην Premier έχει έξι νίκες!

Αθλέτικ, η ομάδα που στέρησε το έκτο τρόπαιο στο 2015 από τους Καταλανούς. Ματσάρα στην Primera, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Μπιλμπάο και θέλει… εκδίκηση! Η παράδοση πάντως δείχνει μόνο… Μπάρτσα, η οποία στο πρωτάθλημα μετρά 11 διαδοχικές νίκες στο Καμπ Νου. Στο 1.13 ο άσος, στο 9.00 η ισοπαλία και στο 21.00 το διπλό από τη Sportingbet.gr. Οι δυο ομάδες πάντως έχουν ραντεβού και μεσοβδόμαδα για το Copa del Rey! H ομάδα του Λουίς Ενρίκε συμπλήρωσε 21 αγώνες αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στα επτά τελευταία ματς έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα! Στο 1.61 τιμάται το N.G.

Μίλαν vs Φιορεντίνα στο Σαν Σίρο και οι «βιόλα» μετρούν τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία τους ραντεβού στο ίδιο γήπεδο με τους ροσονέρι, εκ των οποίων τα τρία ήταν G.G. Το συγκεκριμένο σημείο τιμάται από τη Sportingbet.gr στο 1.75. Στο 2.40 ο άσος, στο 3.25 η ισοπαλία και στο 4.00 το διπλό. Η ομάδα του Σόουζα έχει σκοράρει και στους 19 φετινούς της αγώνες στη Serie A, ενώ Over ήταν τα 11 από τα 15 τελευταία εκτός της ματς!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα