Γιουνάιτεντ με... Γκιγκς και Φέργκιουσον!

Γιουνάιτεντ με... Γκιγκς και Φέργκιουσον!

Κώστας Ζάλιαρης
Γιουνάιτεντ με... Γκιγκς και Φέργκιουσον!

bet365

Θετικός στο ενδεχόμενο ν' αναλάβει ρόλο συμβούλου και καθοδηγητή του Ράιαν Γκιγκς, εφόσον αυτός κληθεί ν' αναλάβει το «τιμόνι» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε πιθανή απομάκρυνση του Λουίς Φαν Χάαλ, εμφανίζεται ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τη «Sunday People», ο πολυνίκης Βρετανός πρώην κόουτς των «κόκκινων διαβόλων» που αποσύρθηκε από την προπονητική στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013, αφήνοντας τον σύλλογο να ... ψάχνει ακόμα σταθερά βήματα για να προχωρήσει, είναι θετικός στο ενδεχόμενο να προσφέρει νέα βοήθεια στην αγαπημένη του ομάδα.

Ο αγώνας της ημέρας διεξάγεται στην Ισπανία, με τη Μπαρτσελόνα να φιλοξενεί την Μπιλμπάο. H Sportingbet προσφέρει πληθώρα επιλογών με τις καλύτερες προσφορές.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δημοσίευμα, εφόσον αποφασιστεί η απομάκρυνση του Λουίς Φαν Χάαλ από τον πάγκο και αναλάβει τα ηνία ο Γκιγκς, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα έχει έναν ρόλο συμβούλου – καθοδηγητή του Ουαλού, με τους δυο τους να γνωρίζονται άριστα έπειτα από τόσα χρόνια συνεργασίας και να έχουν την οικειότητα και την ευκολία να μιλήσουν ανοιχτά για τα θέματα της Γιουνάιτεντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα