Μαρτίνεθ: «Διαβολική διαιτησία»

Gazzetta team
Μαρτίνεθ: «Διαβολική διαιτησία»

bet365

Έξαλλος ήταν ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ μετά το τέλος του αγώνα με την Τσέλσι για την καταμέτρηση του γκολ που στέρησε από την Έβερτον τους τρεις βαθμούς.

«Δεν είμαι απογοητευμένος. Είμαι θυμωμένος. Όπως και να το δεις, χάσαμε αυτό το παιχνίδι εξ αιτίας μίας τρομακτικής απόφασης στο τέλος. Είναι πεντακάθαρα οφσάιντ και ο χρόνος είχε τελειώσει στα επτά λεπτά των καθυστερήσεων. Αν δείτε το χρόνο την ώρα που δεχόμαστε το γκολ, είναι πολύ μετά τη λήξη. Αυτό είναι ξεκάθαρο» δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός.

Ο προπονητής των Ζαχαρωτών πρόσθεσε: «Πετύχαμε δύο πολύ ωραία γκολ, δεχθήκαμε δύο και το παιχνίδι πήρε φρενήρη ρυθμό. Δείξαμε χαρακτήρα και αποφασιστικότητα με το τρίτο γκολ, που το αξίζαμε. Μας πήραν αυτό που κερδίσαμε με έναν πολύ άδικο τρόπο. Είναι μια βαθιά μπαλιά, δύο κεφαλιές και το μόνο που θες είναι να κάνει τη δουλειά του. Ο επόπτης είναι σε καλή θέση και ο Τζον Τέρι είναι πολύ καθαρά σε θέση οφσάιντ. Δυστυχώς δεν δόθηκε τίποτα. Κανείς δεν θα κερδίσει τίποτα από αυτό. Εμείς δεν θα πάρουμε πίσω τους δύο βαθμούς μας και αυτό είναι το πιο απογοητευτικό απ’ όλα. Ήταν ένα εκπληκτικό παιχνίδι για κάθε φίλαθλο και ουδέτερο, αλλά το επίπεδο της διαιτησίας ήταν διαβολικό».

Καταλήγοντας, ο Μαρτίνεθ σημείωσε: «Δεν αξίζει σε κανέναν αυτό. Είναι κάτι που έχει να κάνει με την υπόδειξη. Αν ρωτήσετε οποιονδήποτε συνδέεται με την Τσέλσι, θα σας πει ότι ήταν οφσάιντ και εκτός χρόνου. Δεν είναι άποψη. Είναι κάτι ξεκάθαρο. Θα έπρεπε να δοθεί το οφσάιντ και είναι μία απίστευτη απόφαση στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα