Άστον Βίλα - Λέστερ 1-1

Gazzetta team
Άστον Βίλα - Λέστερ 1-1

bet365

Η Λέστερ προηγήθηκε, όμως δεν κατάφερε να τελειώσει το ματς και έμεινε στο 1-1 με την Άστον Βίλα.

Η Λέστερ έχασε μεγάλη ευκαιρία να παραμείνει στην κορυφή ό,τι και να γίνει (είναι στο +1 από την Άρσεναλ με παιχνίδι περισσότερο), καθώς έμεινε στο 1-1 με την ουραγό Άστον Βίλα. Οι αλεπούδες πήραν το προβάδισμα, όμως δεν κατάφεραν να τελειώσουν το ματς, με τον Μαχρέζ να χάνει πέναλτι, και στο τέλος το πλήρωσαν, με τον Ζεστέντ να δίνει τον βαθμό στους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια και μπήκαν δυνατά, χάνοντας την πρώτη ευκαιρία με τον Βάρντι στο 13’. Ο Κόζακ απάντησε για τους χωριάτες, όταν στο 20’ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Χουτ, για να μπει στην περιοχή και να χάσει τη μονομαχία με τον Σμάιχελ, πριν έρθει για γκολ για τη Λέστερ. Στο 28’ ο Βάρντι πήγε να σκοράρει με πανέμορφη λόμπα, ο Μπαν έβγαλε, όμως ο Οκαζάκι πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έκανε το 0-1! Ο ρυθμός ήταν καλός, με τους παίκτες του Γκαρντ να έχουν καλά διαστήματα, αλλά σε γενικές γραμμές να κάνουν λάθος επιλογές στην επίθεση και να είναι ασταθείς.

Στο 32’ οι φιλοξενούμενοι είχαν πρώτης τάξεως ευκαιρία να τελειώσουν το ματς, όταν ο Μαχρέζ έκανε το σουτ, ο Σισοκό βρήκε την μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής Ιστ έδωσε το πέναλτι. Ο Αλγερινός το εκτέλεσε, όμως αστόχησε για δεύτερη φορά στο 2016, με τον Μπαν να σώζει και να κρατάει τη Βίκλα στο ματς. Σισοκό (40’) και Γκουέγ (44’) είχαν τις καλύτερες στιγμές μέχρι το ημίχρονο, με το 0-1 να παραμένει.

Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τον Σισοκό να σουτάρει πάνω στον Σμάιχελ στο 52’ και τον Μπαν να βγάζει το σουτ του Ντρίνκγουοτερ στο 58’. Μπακούνα (65’) και Ντρίνκγουοτερ (67’) απείλησαν στη συνέχεια, πριν οι γηπεδούχοι φτάσουν στην ισοφάριση στο 75’. Ο Ζεστέντ κέρδισε την κόντρα από τον Χουτ (φαίνεται, μάλιστα, να κερδίζει πλεονέκτημα με την μπάλα να χτυπάει στο χέρι του), έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μόργκαν και κατέληξε στα δίχτυα του Σμάιχελ για το 1-1 με μεγάλη δόση τύχης!

Αυτό, μάλιστα, ήταν ο πρώτο γκολ που δέχθηκε ο Δανός μετά από 372’ στην Premier League. Οι παίκτες του Ρανιέρι προσπάθησαν να πάρουν ξανά το προβάδισμα, ήταν καλύτεροι μέχρι το τέλος, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν ούτε στο 79’, όταν ο Οκόρε παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του ούτε στο 1’ των καθυστερήσεων με τον Βάρντι, με το 1-1 να παραμένει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα