Tότεναμ - Σάντερλαντ 4-1

Γιώργος Καραμάνος
Tότεναμ - Σάντερλαντ 4-1

bet365

Οι Spurs όχι απλά έκαναν την ανατροπή κόντρα στη Σάντερλαντ, αλλά σταμάτησαν στο 4-1 και επέστρεψαν σε τροχιά Champions League, γιατί όχι και τίτλου.

Εκεί που πήγαιναν τρένο και είχαν ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη, έκαναν κοιλιά. Οι Spurs που έτρεχαν, βρέθηκαν με μόλις τέσσερις νίκες στα τελευταία δέκα ματς τους και με δύο ήττες στα τρία πρόσφατα εντός. Κάπως έτσι λοιπόν βρέθηκαν να κυνηγούν και τη Σάντερλαντ, για να καταφέρουν όμως να γυρίσουν το παιχνίδι και να φτάσουν σε μία σπουδαία νίκη με 4-1.

Ενώ το Α' μέρος δεν είχε συγκινήσεις, όλα συνέβησαν προς το τέλος του. Ο Φαν Αανχολτ (40') εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στην άμυνα και με διαγώνιο σουτ νίκησε στην κλειστή γωνία του τον Γιορίς. Μόνο που η απάντηση ήρθε άμεσα από τους γηπεδούχους. Με τη σέντρα και έπειτα από εξαιρετικό συνδυασμό πέντε παικτών, η μπάλα έφτασε στον Ερικσεν, ο οποίος δεν έπιασε γεμάτο το σουτ, αλλά ο Κάτερμολ που περίμενε πάνω στη γραμμή, δεν μπόρεσε να διώξει.

Στην επανάληψη η Τότεναμ έπαιξε πολύ καλή μπάλα, έχασε ευκαιρίες, αλλά έβαλε και τρία ακόμα γκολ. Ο Ντεμπελέ με δυνατό σουτ χαμηλά στη γωνία (59'), ο Ερικσεν με περίεργο βολέ που άλλαξε πορεία στην πλάτη αμυντικού και κατέληξε με απίθανο τρόπο στα δίχτυα (67') και το πέναλτι του Κέιν (79') καθάρισαν τον αγώνα και έστειλαν τους Λονδρέζουν και πάλι εντός τετράδας, αναπτερώνοντας τα ακόμα πιο φιλόδοξα όνειρα τους.

Το φοβερό είναι ότι αυτή ήταν η τέταρτη φορά που ο Ερικσεν συνάντησε τη Σάντερλαντ και της έχει βάλει γκολ σε κάθε ματς, ενώ η Τότεναμ διεύρυνε το αήττητο της κόντρα στις Μαύρες Γάτες στα εννέα ματς (9 νίκες, 3 ισοπαλίες).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα