Παραλίγο να χάσει την όρασή του ο ντε Γιονγκ (pic)

Παραλίγο να χάσει την όρασή του ο ντε Γιονγκ (pic)

Gazzetta team
Παραλίγο να χάσει την όρασή του ο ντε Γιονγκ (pic)

bet365

Κίνδυνο να χάσει την όραση στο δεξί του μάτι, διέτρεξε ο Σίεμ ντε Γιονγκ, μετά από έναν άσχημο τραυματισμό στην προπόνηση της Νιουκάστλ. Θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αίμα να τρέχει από το δεξί του μάτι την περασμένη Τετάρτη (13/1) και υπήρχαν σοβαρές ανησυχίες ότι θα χάσει την όρασή του. Τα νέα που έμαθε την Παρασκευή (16/1) ο 26χρονος ήταν ευτυχώς καθησυχαστικά, με τους γιατρούς να του συνιστούν ξεκούραση.

Θα τα καταφέρουν οι παίκτες της Νιούκαστλ κόντρα στη Γουέστ Χαμ χωρίς τον Ντε Γιόνγκ ; Στο 2.40 προσφέρει η Expekt τη νίκη τους στη σημερινή αναμέτρηση.

Τις λεπτομέρειες της στιγμής του τραυματισμού του, περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο ο Στιβ ΜακΚλάρεν, λέγοντας: «Έπεσε κάτω ουρλιάζοντας και έτρεξαν να τον βοηθήσουν. Έτρεχε αίμα από το μάτι του. Φορά φακούς επαφής και ένας από αυτούς μπήκε στο μάτι του. Υπήρχε μεγάλος φόβος ότι θα μπορούσε να τυφλωθεί. Έτρεξαν στο νοσοκομείο. Τον είδα το πρωί και είναι καλύτερα. Ευτυχώς, ο γιατρός λέει ότι θα χρειαστεί μία ή δύο εβδομάδες για να συνέλθει, οπότε είναι πολύ τυχερός».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα