«Τρέμει» στην ιδέα του «Μπριτάνια» ο Βενγκέρ

Κώστας Ζάλιαρης
«Τρέμει» στην ιδέα του «Μπριτάνια» ο Βενγκέρ

bet365

Τις χειρότερες επιδόσεις του έχει σημειώσει ο Αρσέν Βενγκέρ ως τεχνικός της Άρσεναλ τις φορές που έχει βρεθεί στο «Μπριτάνια» και οι ... εφιάλτες ξυπνούν ενόψει της Κυριακάτικης επίσκεψης.

Οι «κανονιέρηδες», μετά το 3-3 με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», ταξιδεύουν στο «Μπριτάνια» για το ματς της Κυριακής απέναντι στους «πότερς», στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, με τον Βενγκέρ να τονίζει τη σημασία που θα έχει για την ομάδα του να επιδείξει την ίδια συγκέντρωση και αφοσίωση στο στόχο, όπως το έκανε απέναντι στους «κόκκινους».

Κάθε φορά που βρίσκεται στο «Μπριτάνια», ο Αλσατός προπονητής αισθάνεται κάπως... άβολα, αφού ξέρει πως είναι η έδρα στην οποία έχει πάρει μόλις μια νίκη σε 7 παιχνίδια πρωταθλήματος και το ποσοστό επιτυχίας είναι το μικρότερο ακόμα και από έδρες όπως είναι αυτή στην οποία βρέθηκαν οι Λονδρέζοι την Τετάρτη, το «Ολντ Τράφορντ», το «St. Mary's» και το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν»!

Δείτε τον παρακάτω πίνακα:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα