Στη Γουότφορντ τα βραβεία του μήνα!

Στη Γουότφορντ τα βραβεία του μήνα!

Κώστας Ζάλιαρης
Στη Γουότφορντ τα βραβεία του μήνα!

bet365

Ο Κίκε Φλόρες και ο Οντιόν Ιγκάλο κατέκτησαν τα βραβεία του καλύτερου προπονητή και ποδοσφαιριστή αντίστοιχα για τον μήνα Δεκέμβριο στην Πρέμιερ Λιγκ, σε επιβράβευση των εμφανίσεων και της ανταγωνιστικότητας που παρουσιάζει η Γουότφορντ!

Τα αποτελέσματα των «hornets» για τον περασμένο μήνα ήταν όλα θετικά πλην του εις βάρος τους 2-1 από την Τότεναμ πριν φύγει το 2015.

Ανάμεσα στις εξαιρετικές στιγμές έπειτα από τις οποίες οι Φλόρες και Ιγκάλο κατέκτησαν τα βραβεία, ήταν η άνετη νίκη με σκορ 3-0 επί της Λίβερπουλ και η εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Τσέλσι!

Να συνεχίσουν τις θετικές εμφανίσεις με νίκη θέλουν οι άνθρωποι της Γουότφορντ. Σε απόδοση 3.20 στην Expekt να πάρει το τρίποντο στην Ουαλία κόντρα στη Σουόνσι.

Η Γουότφορντ είναι η ομάδα που συμπληρώνει αυτή τη στιγμή την πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας έπειτα από 21 αγωνιστικές, αλλά αυτό είναι το ... επιφανειακό στοιχείο, αφού οι νεοφώτιστοι είναι από τις πιο αξιόλογες ομάδες του πρωταθλήματος, ειδικά από τη στιγμή που μόλις ανέβηκαν...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα