Τότεναμ - Λέστερ 0-1 (vid)

Gazzetta team
Τότεναμ - Λέστερ 0-1 (vid)

bet365

Η εκπληκτική Λέστερ κέρδισε την Τότεναμ στο Λονδίνο με 1-0 και έπιασε ξανά την Άρσεναλ στην κορυφή.

Η Λέστερ συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο. Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι έφυγε με νίκη 1-0 από το Λονδίνο επί της Τότεναμ και έπιασε την Άρσεναλ στην κορυφή! Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, όμως ο Σμάιχελ έσωσε τις αλεπούδες και ο Χουτ «χτύπησε» στο τέλος, για να «παγώσει» το Λονδίνο και να κρατήσει ζωντανό το όνειρο για την ομάδα του!

Οι παίκτες του Ποκετίνο μπήκαν καλύτερα και έχασαν την πρώτη ευκαιρία, όταν στο 6' το σουτ του Ντέλε Άλι πέρασε λίγο άουτ. Στη συνέχεια ήταν η σειρά του Ντάιερ να φτάσει μία ανάσα από το γκολ, όταν έπιασε την κεφαλιά, όμως είδε τον Σμάιχελ να κάνει εκπληκτική απόκρουση στο 11'. Οι φιλοξενούμενοι πόνταραν στο πάθος και πλησίασαν στο 0-1 στο 26', όταν το σουτ του Ντρίνκγουοτερ πέρασε λίγο άουτ, με τον Έρικσεν να χάνει την τελευταία ευκαιρία στο 39' με σουτ από μακριά. Για όλη τους την υπεροχή τα σπιρούνια δημιούργησαν λίγες φάσεις, με το 0-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Η εικόνα δεν άλλαξε και πολύ στην επανάληψη, με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν την αντεπίθεση με τον Βάρντι. Η πρώτη κλασική ευκαιρία χάθηκε για την Τότεναμ στο 62', όταν ο Κέιν βρέθηκε τετ α τετ με τον Σμάιχελ, όμως ο τελευταίος βρήκε την μπάλα και εκείνη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι! Ο Λαμέλα είδε την μπάλα να περνάει λίγο άουτ στο 75', ενώ οι φιλοξενούμενοι σε τρεις προσπάθειες στο 76' είδαν την μπάλα να κοντράρει στον... οποιονδήποτε. Στο 79' ο Σμάιχελ έβγαλε το σουτ του Άλι και η ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους ήρθε στο 83'. Κόρνερ του Φουκς, κεφαλιά του Χουτ και 0-1!

Τότεναμ (Μαουρίσιο Ποκετίνο): Γιορίς, Ντέιβις, Βερτόνχεν, Άλντερβαϊρελντ, Γουόκερ, Κάρολ (82' Σον), Ντάιερ (90' Ονόμα), Ντέλε Άλι, Έρικσεν (71' Ντεμπελέ), Λαμέλα, Κέιν

Λέστερ (Κλαούντιο Ρανιέρι): Σμάιχελ, Φουκς, Μόργκαν, Χουτ, Σίμπσον, Καντέ, Ντρίνκγουοτερ, Μαχρέζ (90' Ντάιερ), Ολμπράιτον, Οκαζάκι (77' Κινγκ), Βάρντι (71' Ουγιόα)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα