Μάντσεστερ Σίτι - Εβερτον 0-0 (vids)

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι - Εβερτον 0-0 (vids)

bet365

Κόλλησε στο... παγωμένο Ετιχαντ η Μάντσεστερ Σίτι, αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Εβερτον κι έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή! Η Τσέλσι δεν... αλλάζει, 2-2 με τη Γουέστ Μπρομ στο Στάμφορντ Μπριτζ!

Το πρόβλημα της Έβερτον φέτος ήταν στην επίθεση. Εκεί που η Σίτι θεωρητικά με την επιστροφή του Αγουέρο ήταν πλήρης. Τελικά, ο Χάουαρντ κατέβασε ρολά και η Έβερτον έφυγε με ισοπαλία 0-0 από το Etihad, για να κάνει πρώτης τάξεως «δώρο» στην Άρσεναλ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ανοιχτό, ο ρυθμός εξαιρετικός και αμφότερες οι ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους. Στο 18' ο Χάουαρντ έβγαλε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Τουρέ, ενώ στιγμές αργότερα ο Ντεουλοφέου δεν κατάφερε να νικήσει τον Χαρτ από πολύ πλάγια. Στο 20' ήταν η σειρά του Στέρλινγκ να απειλήσει, ενώ στο 22' ο Οταμέντι παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 31' ο Όσμαν έφτασε μία ανάσα από το γκολ για την Έβερτον, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ, στο 34' ο Λουκάκου υπό πίεση δεν τελείωσε σωστά τη φάση και το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Η επανάληψη εξελίχθηκε σε μονόλογο για τους γηπεδούχους, που βρήκαν απέναντί τους έναν εξαιρετικό Χάουαρντ. Στο 55' ο Νάβας δεν κατάφερε από πολύ πλάγια να νικήσει τον Αμερικανό, που στο 61' έβγαλε δύσκολα το σουτ του Αγουέρο. Στο 65' ο γκολκίπερ της Έβερτον έβγαλε με τα πόδια το σουτ του Στέρλινγκ, ενώ στο 69' νίκησε τον Αγουέρο στο τετ α τετ! Το παιχνίδι παιζόταν μόνιμα στα καρέ των φιλοξενούμενων, με τον Αργεντίνο να χάνει την τελευταία ευκαιρία στο 81' και το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Μεγάλη νίκη η Σαουθάμπτον!
Νίκη ανάσα για τη Σαουθάμπτον, επικράτησε 2-0 της Γουότφορντ και βρέθηκε στους 27 βαθμούς! Μπορεί οι «Αγιοι» να μπήκαν μουδιασμένα στο ματς, ωστόσο στο 16' ο Λονγκ άλλαξε τη μοίρα του ματς! Ο Τάργκετ έκανε τη σέντρα και ο Λονγκ με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 1-0. Η Σαουθάμπτον πήρε τα πάνω της και στο 21' έχασε μεγάλη ευκαιρία για ένα δεύτερο τέρμα. Ο Μανέ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά ο Γκόμες με εξαιρετική επέμβαση κράτησε την ομάδα του στο κόλπο. Ο γκολκίπερ της Γουότφορντ ήταν εξαιρετικός, με σωτήριες επεμβάσεις σε προσπάθειες του Λονγκ και του... Χολέμπας! Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν λύσεις, μόλις ένα σουτ εντός εστίας και στο 73' το... πλήρωσαν! Ο Τάντιτς βρήκε δίχτυα και η Σαουθάμπτον σφράγισε μια σημαντική νίκη!

Γκέλα ξανά για Τσέλσι
Ακόμα μία εντός έδρας απώλεια φέτος για την Τσέλσι, η οποία παρότι προηγήθηκε δύο φορές, παραχώρησε 2-2 στην Γουέστ Μπρομ και βρίσκεται στην 14η θέση και το +6 από τον υποβιβασμό. Αν και οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο κομμάτι του ματς, οι Μπλε άνοιξαν το σκορ στο 20' όταν ο Γουίλιαν άνοιξε δεξιά στον Ιβάνοβιτς, ο οποίος έκανε τη σέντρα για να περάσει η μπάλα από τον Ντιέγο Κόστα και να την στείλει στα δίχτυα ο Αθπιλικουέτα (1-0). Η WBA απάντησε στο 33' όταν ύστερα από το λάθος του Πέδρο ο Γκάρντνερ (είχε μπει αλλαγή πριν το δεκάλεπτο) με ωραίο δεξί σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Κουρτουά (1-1). Στην επανάληψη ο Χίντινκ έβαλε τον Κένεντι αντί του Πέδρο και δικαιώθηκε ουσιαστικά, αφού στο 73' ο Βραζιλιάνος έβαλε πίεση στον ΜακΟλεϊ μετά τη σέντρα του Γουίλιαν και ο παίκτης των φιλοξενούμενων έκανε με αυτογκόλ το 2-1. Στο τέλος πάντως χαμογέλασε η ομάδα του Τόνι Πιούλις αφού στο 86' ο ΜακΛιν εκτέλεσε από το όριο της περιοχής για το τελικό 2-2 δίνοντας συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημα της Γουέστ Μπρομ στο 2016.

Με Ντεφόε... αναπνέει!
Ο Ζερμέν Ντεφόε βλέπει Σουόνσι και... αφηνιάζει. Τεράστια εμφάνιση, χατ τρικ και η Σάντερλαντ είναι ζωντανή στη μάχη της παραμονής! Μεγάλο διπλό στην Ουαλία, επικράτησε 4-2 της Σουόνσι και με το δεύτερο διαδοχικό της τρίποντο βρέθηκε στο -1 από τη ζώνη σωτηρίας! Μόλις για 9η φορά στην ιστορία τους στην Premier League καταφέρνουν οι «Μαυρόγατες» να πετύχουν 4+ γκολ εκτός έδρας, ενώ ο Ντεφόε έχει πετύχει τα πέντε τελευταία γκολ της ομάδας του απέναντι στη Σουόνσι! Ο 33χρονος φορ στο 3' 'ανοιξε το σκορ, αλλά στο 21' ο Σίγκουρντσον από την άσπρη βούλα σημείωσε το 1-1. Οι Ουαλοί αναγκάστηκαν να μείνουν με παίκτη λιγότερο, αφού στο 37' ο Νόουτον αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για σκληρό τάκλιν στον Εμβιλά. Βέβαια, η Σουόνσι δεν φάνηκε να επηρεάζεται, αφού στο 40΄ ο Αγιού πέτυχε το 2-1. Δυνατό ξεκίνημα της Σάντερλαντ, ασφυκτική πίεση και στο 49' ο Βαν Αανχολτ πέτυχε το 2-2! Ο Ντεφόε πήρε το «όπλο» του και με δυο τέρματα στο 61' και το 85' διαμόρφωσε το 4-2!

Στόουκ για... πεντάδα!

Η Στόουκ βλέπει ψηλά, πέτυχε την 9η νίκη στο πρωτάθλημα και βρέθηκε στο -3 από την πεντάδα. Οι «Πότερς» επικράτησαν 3-1 της Νόριτς, αφήνοντας τα «καναρίνια» στην 15η θέση! Η Στόουκ εκμεταλλεύθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο την αποβολή του Ο'Νιλ στο 38', πίεσε και κατάφερε να επιβληθεί! Στο 49' από σέντρα του Αρναούτοβιτς, ο Γουόλτερς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ! Ωστόσο, η αντίδραση της Νόριτς ήταν άμεση και στο 55' ο Χόουσον έφερε το ματς στα ίσα με μακρινό σουτ! Η Στόουκ ήταν καλύτερη, εκμεταλλεύθηκε τα κενά της αντιπάλου και στο 67' ο Χοσελού με ωραία ενέργεια πέτυχε το 2-1! Στο 78΄ οι γηπεδούχοι σφράγισαν τη νίκη με αυτογκόλ του Μπένετ!


 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα