Χωρίς τον Αλέξις στο «Άνφιλντ»

Χωρίς τον Αλέξις στο «Άνφιλντ»

Κώστας Ζάλιαρης
Χωρίς τον Αλέξις στο «Άνφιλντ»

bet365

Εκτός πλάνων παραμένει ο Αλέξις Σάντσες για την Άρσεναλ και ο Χιλιανός χάνει και το ντέρμπι της Τετάρτης απέναντι στη Λίβερπουλ, στο «Άνφιλντ».

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός απουσιάζει από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τους «κανονιέρηδες» εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, αφού τελευταία φορά είχε παίξει και είχε αποχωρήσει τραυματίας στο εκτός έδρας ματς με τη Νόριτς, στα τέλη Νοεμβρίου.

Έκτοτε, οι Λονδρέζοι πορεύονται δίχως εκείνον, όμως έχουν καταφέρει να βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από 20 παιχνίδια.

Με μία πολύ σημαντική απουσία θα παραταχθεί στο «Ανφιλντ», κόντρα στη Λίβερπουλ, η Αρσεναλ. Στο 1.65 στην Expekt το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Ο Αρσέν Βενγκέρ, ωστόσο, δεν θα τον έχει μαζί του ούτε για το ματς της Τετάρτης στο «Άνφιλντ» κόντρα στη Λίβερπουλ και η απουσία του ποδοσφαιριστή παρατείνεται, πηγαίνοντας πλέον (καλώς εχόντων των πραγμάτων) για το ματς της Κυριακής με τη Στόουκ στο «Μπριτάνια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα