Χαλαρά η Τσέλσι...

Χαλαρά η Τσέλσι...

Gazzetta team
Χαλαρά η Τσέλσι...

bet365

Η Τσέλσι δεν συνάντησε καμία δυσκολία, επικράτησε 2-0 της Σκάνθορπ και βρέθηκε στον 4ο γύρο του Κυπέλλου για 18η διαδοχική φορά!

Οι Μπλε ήταν σοβαροί, πειθαρχημένοι, δεν υποτίμησαν τη Σκάνθορπ κι επικράτησαν 2-0, περνώντας έτσι στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Μάλιστα, αν ήταν πιο ουσιαστικοί θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα τέρματα. Αυτή ήταν η 18η σερί πρόκριση των Λονδρεζων στη συγκεκριμένη φάση του FA Cup! Η τελευταία φορά που είχε αποκλειστεί στον 3ο γύρο ήταν το 1998 και στην ήττα 5-3 από τη Γιουνάιτεντ.

Δυνατό το ξεκίνημα των Μπλε, αφού μόλις στο 13' ο Ντιέγκο Κόστα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με ιδανικό τελείωμα. Οι Λονδρέζοι πίεσαν, αλλά Οσκαρ, Γουίλιαν και Ραμίρες δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα στις ευκαιρίες που τους δόθηκαν στο α΄ μέρος. Βέβαια, κορυφαίος του ημιχρόνου ήταν ο γκολκίπερ της Σκάνθορπ, Λούκας Ντάνιελς, με εντυπωσιακές επεμβάσεις στις προσπάθειες των Φάμπρεγας, Πέδρο. Η Τσέλσι δεν απειλήθηκε, ήταν κυρίαρχη, είχε κατοχή 70%, αλλά μόλις 4 σουτ εντός στόχου! Πάντως, στο 68' σφράγισε το εισιτήριο με τέρμα του Λόφτους- Τσικ έπειτα από ασίστ του Αθπιλικουέτα!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα