Έπαιξε έπειτα από δύο χρόνια ο Μαυρίας

Κώστας Ζάλιαρης
Έπαιξε έπειτα από δύο χρόνια ο Μαυρίας

bet365

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Χάρης Μαυρίας πάτησε τον αγωνιστικό χώρο του «Έμιρεϊτς» παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στο Κύπελλο Αγγλίας και αυτή ήταν η πρώτη του συμμετοχή με την πρώτη ομάδα της Σάντερλαντ έπειτα από δύο χρόνια!

Όντας επιλογή του Πάολο Ντι Κάνιο, το καλοκαίρι του 2013, όταν και άφησε τον Παναθηναϊκό για να κυνηγήσει το ποδοσφαιρικό όνειρο στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Χάρης Μαυρίας είχε κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα, όμως τα πράγματα δεν του έχουν έρθει όπως θα τα φανταζόταν.

Έπειτα από την απόλυση του Ιταλού κόουτς, τα πάντα άλλαξαν για εκείνον στο «Στάδιο του Φωτός», δεν υπολογιζόταν για την πρώτη ομάδα, επέστρεψε στο «τριφύλλι» να παίξει δανεικός, δεν αποκτήθηκε ποτέ με κανονική μεταγραφή και απλά συνεχίζει τη δουλειά περιμένοντας τις νέες ευκαιρίες του στις «μαυρόγατες».

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Ντιμπάλα σκοράρει το πρώτο γκολ στο παιχνίδι της Σαμπντόρια με τη Γιουβέντους.

Ο Σαμ Άλαρνταϊς αποφάσισε να του δώσει μια τέτοια ευκαιρία στο Κύπελλο Αγγλίας, το απόγευμα του Σαββάτου, στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς». Αν και αρκετοί οπαδοί της Σάντερλαντ έγραφαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ότι θα ήθελαν να δουν τον Έλληνα άσο βασικό, αυτός τελικά μπήκε στο παιχνίδι στο 77ο λεπτό στη θέση του Στίβεν Φλέτσερ.

Αυτή, ήταν η πρώτη του εμφάνιση με την πρώτη ομάδα του αγγλικού συλλόγου έπειτα από δύο χρόνια (!), αφού τελευταία φορά είχε ξαναπαίξει με τους άνδρες, στις 25/1/2014, πάλι σε αγώνα για το Κύπελλο, απέναντι στην Κιντερμίνστερ, κόντρα στην οποία είχε πετύχει και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 5ο λεπτό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα