Εξετερ - Λίβερπουλ 2-2

Εξετερ - Λίβερπουλ 2-2

Gazzetta team
Εξετερ - Λίβερπουλ 2-2

bet365

Ο Κλοπ υποτίμησε την Εξετερ, παρουσίασε ενδεκάδα... Νέων και λίγο έλειψε η Λίβερπουλ (2-2) να υποστεί μια από τις πιο ντροπιαστικές της ήττες! Στο Ανφιλντ ο επαναληπτικός.

Ο Γίργκεν Κλοπ τόνισε δεν θα υποτιμήσει την Εξετερ, ωστόσο λίγο πριν τη σέντρα το έπραξε, αφού παρουσίασε ενδεκάδα με πολλούς νεαρούς. Μάλιστα, το μ.ο. ηλικίας δεν ξεπερνούσε τα 22.5 χρόνια! Ο Κλοπ εκτός από τον Μπογκντάν, τον Ενρίκε και τον Μπεντέκε έκανε πολλές αλλαγές και τα βρήκε σκούρα απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται στη Λίγκα 2. Η Εξετερ είχε ενθουσιασμό, τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω της και σίγουρα θα μπορούσε να γράψει ιστορία αν ήταν πιο προσεκτική. Το 2-2... έσωσε τη Λίβερπουλ από διασυρμό και δίνει την ευκαιρία στους «Κόκκινους» να προκριθούν στον επαναληπτικό του Ανφιλντ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, πίεσαν και στο 9' ο Νίκολς άνοιξε το σκορ. Η απάντηση ήταν άμεση και στο 12' ο Σινκλέρ πέτυχε το 1-1. Οι Κόκκινοι προσπάθησαν, πίεσαν, είχαν μια καλή φάση με τον Μπεντέκε, αλλά στο 45' ο Μπογκντάν... έκανε ξανά τη γκάφα του και δέχθηκε γκολ από την εκτέλεση... κόρνερ του Χολμς. Η Εξετερ ήταν καλύτερη στην επανάληψη, ζήτησε σωστά πέναλτι, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι τέλους. Ο Σμιθ στο 73' διαμόρφωσε το 2-2!

Λίβερπουλ: Μπογκντάν, Ράνταλ, Ιλόρι (77' ΜακΓκουάιρ), Χοσέ Ενρίκε, Σμιθ, Κεντ (57' Τσιριβέγια), Μπράναγκαν, Στιούαρτ, Κάρλος, Σινκλέρ (71' Ότζο), Μπεντεκέ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα