Τελειώνει του Γκρούγιτς

Gazzetta team
Τελειώνει του Γκρούγιτς

bet365

Ιατρικές εξετάσεις θα περάσει τη Δευτέρα (4/1) ο Μάρκο Γκρούγιτς και εφόσον όλα πάνε καλά, θα γίνει η πρώτη μεταγραφή της Λίβερπουλ για τον Γενάρη.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός που προτίμησε το Άνφιλντ, από τις Τσέλσι και Ίντερ, μετά από παρέμβαση του Γίργκεν Κλοπ και εισήγηση του στενού του συνεργάτη Ζέλικο Μπούβατς αναμένεται να ολοκληρώσει εντός της ημέρας (4/1) την μεταγραφή του στους Κόκκινους, που θα βγάλουν από τα ταμεία τους σχεδόν 6,8 εκατομμύρια ευρώ.

Το ντεμπούτο του θα καθυστερήσει ωστόσο, αφού θα δοθεί ως δανεικός πίσω στον Ερυθρό Αστέρα μέχρι το τέλος της σεζόν για να επιστρέψει στο Άνφιλντ το καλοκαίρι. Η μεταγραφή θα επισημοποιηθεί μετά τα ιατρικά τεστ που θα υποβληθεί ο Σέρβος, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει στο οικονομικό με τον εκτελεστικό διευθυντή της Λίβερπουλ, Ίαν Άιρ που βρέθηκε στο Βελιγράδι πριν τα Χριστούγεννα.

Επόμενος στόχος της Λίβερπουλ ενόψει καλοκαιριού, είναι σύμφωνα με την Guardian, οι υπογραφές με τον Ζοέλ Ματίπ, το συμβόλαιο του οποίου με τη Σάλκε εκπνέει σε έξι μήνες.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα