Φλόρες: «Δούλεψε σκληρά ο Χολέμπας»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Φλόρες: «Δούλεψε σκληρά ο Χολέμπας»

bet365

Ο τεχνικός της Γουότφορντ, Κίκε Φλόρες παρά την ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι είχε μόνο καλά λόγια να πει για την εμφάνιση του Χοσέ Χολέμπας!

Οι τρεις μήνες σκληρής δουλειάς του Χοσέ Χολέμπας απέδωσαν καρπούς σύμφωνα με τον τεχνικό της Γουότφορντ, Κίκε Σάντσεθ Φλόρες.

Ο διεθνής αριστερός μπακ αγωνίστηκε βασικός στα τρία από τα τέσσερα πρώτα ματς της φετινής σεζόν, όμως στη συνέχεια έχασε την θέση του.

Την στιγμή που το μέλλον του στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ» φάνταζε δυσοίωνο, ο τεχνικός του αγγλικού συλλόγου τον επανέφερε στο αρχικό σχήμα στο ματς με την Τσέλσι, ενώ το ίδιο συνέβη και χθες απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι.

Παρά την ήττα με ανατροπή στα τελευταία λεπτά από τους «πολίτες», ο Ισπανός προπονητής εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση του Χολέμπας.

«Ο Χολέμπας έπαιξε πραγματικά καλά. Δούλεψε σκληρά για τρεις μήνες θέλοντας μία ευκαιρία στην ομάδα. Το πρόβλημα ήταν ο πως ο Ακέ έπαιζε καλά. Έτσι όλοι καταλάβαιναν γιατί ο Χολέμπας δεν αγωνιζόταν.

Έχω δύο καλούς παίκτες για να αγωνιστούν. Ξέρουμε πως ο Χολέμπας ταιριάζει σε αυτή την ομάδα. Μπορεί να παίξει ως εξτρέμ. Άλλωστε στο ξεκίνημα της καριέρας του ήταν στράικερ.

Είμαι χαρούμενος για αυτόν γιατί θέλω οι παίκτες μου να μου δείξουν πως μπορούν να παίξουν στην Γουότφορντ. Το μόνο πρόβλημα εδώ είναι πως το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Έτσι οι παίκτες εάν θέλουν να παίζουν οφείλουν να προπονούνται καλά και να με πείθουν πως αξίζουν να αγωνίζονται.

Ακόμη όμως και αυτό αν συμβαίνει μπορεί να μην υπάρχει χώρος για την ενδεκάδα. Παρόλα αυτά μπορώ να τους χρησιμοποιήσω ανά πάσα στιγμή», τόνισε χαρακτηριστικά ο 50χρονος προπονητής.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα