Τζέραρντ: «Συζητήσαμε για την επιστροφή, αλλά...»

Τζέραρντ: «Συζητήσαμε για την επιστροφή, αλλά...»

Κώστας Ζάλιαρης
Τζέραρντ: «Συζητήσαμε για την επιστροφή, αλλά...»

bet365

Ήταν λογικό να γίνει, αλλά ο Στίβεν Τζέραρντ παραδέχθηκε ότι υπήρξε μια μικρή συζήτηση με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ για την πιθανή επιστροφή του στην ομάδα, δίχως όμως να υπάρξει κάποια συγκεκριμένη πρόταση.

Ο «Stevie G» επέστρεψε στο Λίβερπουλ μετά τη λήξη της σεζόν στο MLS και πέρασε ολόκληρο το τελευταίο δίμηνο στα γνωστά του λημέρια, μαζί με την οικογένειά του και τους φίλους του.

Παρακολούθησε από κοντά αρκετά παιχνίδια των «κόκκινων» και μάλιστα προπονήθηκε για κάποιες μέρες στο «Μέλγουντ» μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, προκειμένου να μείνει σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης ενόψει της προετοιμασίας με τους Λ.Α. Γκάλαξι από τον επόμενο μήνα.

Η Vistabet σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στην αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με τη Λίβερπουλ στο πλαίσιο της Barclays Premier League.

Όπως παραδέχθηκε, μιλώντας στην «Telegraph», από τη στιγμή που βρέθηκε ξανά στο Μέρσεϊσαϊντ, κοντά στη Λίβερπουλ, τέθηκε θέμα επιστροφής του, αλλά δεν υπήρξε συγκεκριμένη πρόταση για το πόστο, ή το χρονικό σημείο κατά το οποίο θα μπορούσε να υπηρετήσει ξανά την αγαπημένη του ομάδα. «Ναι, υπήρξε ένα θέμα για την επιστροφή, αλλά όχι κάτι χειροπιαστό. Κάτι δηλαδή που να λέει πότε, τι ακριβώς θα κάνω κλπ» είπε ο θρύλος των «κόκκινων», που τόνισε ότι κατά πάσα πιθανότητα η φετινή στο MLS θα είναι η τελευταία του σεζόν στο ποδόσφαιρο, ενώ δεν έχει σκεφτεί μέχρι στιγμής ν' ασχοληθεί με την προπονητική.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα