Λέστερ - Μάντσεστερ Σίτι 0-0

Gazzetta team
Λέστερ - Μάντσεστερ Σίτι 0-0

bet365

Λέστερ και Σίτι έπαιξαν να μη χάσουν και τα... κατάφεραν. Ισόπαλο χωρίς τέρματα το τελευταίο ντέρμπι της χρονιάς, με την ομάδα του Ρανιέρι να παραμένει στην κορυφή!

Μοιρασμένο ματς, Λέστερ και Σίτι δεν ρίσκαραν και το μηδέν δεν... «Χ»άλασε καμία από τις δυο! Η ομάδα του Ρανιέρι δεν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Χειμώνα, ωστόσο ισοβάθμησε στην κορυφή με την Αρσεναλ! Αντίθετα, οι «Πολίτες» έμειναν στο -3 συνεχίζοντας τις μέτριες εμφανίσεις μακριά από το «Ετιχαντ». Μεγάλη ευκαιρία χαμένη από τον Βάρντι, ζήτησε πέναλτι ο Αγουέρο!

Η Σίτι μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πήρε τον έλεγχο και φάνηκε περισσότερη απειλητική! Ο Στέρλινγκ άρχισε πολύ καλά και ήταν ο κινητήριος μοχλός της ομάδας. Στο 18' έκανε το γύρισμα, αλλά το πλασέ του Ντε Μπρόινε έδιωξε ο Σμάιχελ. Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να πιέζουν κι εννέα λεπτά αργότερα έχασαν νέα ευκαιρία. Ο Βέλγος μοίρασε στον Σανιά, αλλά από τη σέντρα του τελευταίου ο Στέρλινγκ δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα! Ο γκολκίπερ της Λέστερ ήταν ο κορυφαίος στο πρώτο ημίωρο, αφού έβγαλε ακόμα ένα καλό σουτ του Στέρλινγκ. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό, εκμεταλλεύθηκαν λάθη της αντιπάλου και στο 40' είχαν δυο πολύ μεγάλες φάσεις. Στη σέντρα του Φουκς ο Ολμπράιτον δεν μπορεί να σκοράρει με προβολή, ενώ στην επόμενη από γκάφα του Φερναντίνιο, ο Βάρντι έχασε μεγάλο τετ α τετ.

Η Σίτι μπήκε δυνατά και στην επανάληψη, αλλά στο 47' ο Αγουέρο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Μια κεφαλιά του Οταμέντι, ένα πέσιμο του Αγουέρο (ζήτησε πέναλτι) και... τέλος. Μετά το 65' η Σίτι δεν μπορούσε να φανεί απειλητική, με τη Λέστερ να λειτουργεί άψογα στο ανασταλτικό κομμάτι. Ο Ρανιέρι πέρασε τον Ουγιόα στη θέση του Ινλέρ, έκανε πιο επιθετική την ομάδα του, αλλά στην καλύτερη φάση, ο Χαρτ έδιωξε το σουτ του Φουκς! Μόλις ένα σουτ εντός στόχου για τη Σίτι στην επανάληψη και το μηδέν έμεινε μέχρι τέλους! Οι «Πολίτες» κράτησαν για πρώτη φορά ανέπαφη την εστία τους χωρίς τον Κομπανί, ενώ στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους έχουν σκοράρει μόλις μια φορά!

Λέστερ: Σμάιχελ, Σίμπσον, Χουτ, Μόργκαν, Φουκς, Ίνλερ (67' Ουγιόα), Ντρινκγουότερ (80' Κινγκ), Καντέ, Μαχρέζ, Βάρντι, Ολμπράιτον (90+3' Ντε Λε)

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Σανιά, Οταμέντι, Μανγκαλά, Κολάροφ, Σίλβα (74' Νάβας), Φερναντίνιο, Τουρέ, Στέρλινγκ, Ντε Μπρόινε, Αγουέρο (64' Μπονί)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα