Βενγκέρ: «Οζίλ όπως Μπέργκαμπ»

Βενγκέρ: «Οζίλ όπως Μπέργκαμπ»

Gazzetta team
Βενγκέρ: «Οζίλ όπως Μπέργκαμπ»

bet365

Ατελείωτα εγκώμια από τον Αρσέν Βενγκέρ για τον Μεσούτ Οζίλ, μετά την εμφάνιση του Γερμανού μέσου κόντρα στην Μπόρνμουθ, παρομοιάζοντάς τον με τον Ντένις Μπέργκαμπ.

«Ναι, μου θυμίζει τον Μπέργκαμπ. Ο Μπέργκαμπ ήταν περισσότερο σκόρερ, ενώ ο Οζίλ είναι περισσότερο δημιουργικός, αλλά τώρα ο Οζίλ βάζει στο παιχνίδι του και το γκολ, οπότε πραγματικά μπορούν πλέον να συγκριθούν. Έχουμε δει αρκετά καλά ματς από τον Οζίλ. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι πείθει τους πάντες, πως όχι μόνο είναι ένας πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, αλλά κάποιος που είναι έτοιμος να δουλέψει και πολύ σκληρά για την ομάδα» δήλωσε αρχικά ο Αλσατός.

Οι επευφημίες του για τον Γερμανό χαφ, δεν σταμάτησαν εκεί: «Συνολικά, είναι ο ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής. Δεν έχω δει πολλούς παίκτες με τη δική του ποιότητα. Είναι ένας ξεχωριστός παίκτης και νομίζω ότι πρέπει να μου αναγνωριστεί ότι πάντα υπερασπιζόμουν αυτήν την άποψη, ακόμη και όταν πολύς κόσμος είχε αμφιβολίες. Αυτό που είναι σημαντικό, είναι να γίνει όσο καλός μπορεί να γίνει και είναι στο δρόμο για να το πετύχει. Αυτήν τη στιγμή, είναι απλά φανταστικός. Ο Μεσούτ ήταν το σημείο αναφοράς της ομάδας μας κόντρα στην Μπόρνμουθ, γιατί είχαμε μία διαφορετική μεσαία γραμμή ξανά. Ήταν ο άνθρωπος που μας έδωσε εγγυήσεις με την τεχνική του και την ευελιξία του. Δίνει αυτοπεποίθηση σε όλους».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα