Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι 0-0

Γιώργος Κοντογεώργης
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι 0-0

bet365

Η Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη, είχε δύο δοκάρια, όμως έμεινε στο 0-0 με την Τσέλσι στο Old Trafford σε ένα ματς που θα μπορούσαν να έχουν πάρει και οι δύο, όμως κανείς δεν χάρηκε με την ισοπαλία.

Με τον Λουίς Φαν Γκααλ να παραμένει στον πάγκο, οι Κόκκινοι Διάβολοι έκαναν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια τους στο κλείσιμο του 2015, όμως και πάλι παρέμειναν χωρίς τρίποντο και πλέον βλέπουν την 4η θέση να χάνεται. Η Γιουνάιτεντ είχε δύο δοκάρια με Μάτα και Μαρσιάλ και ζήτησε δύο πέναλτι, όμως η Τσέλσι άντεξε, είχε και εκείνη τις δικές της τρομερές ευκαιρίες αλλά παραμένει σε απόσταση βολής από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εξαιρετικές επεμβάσεις από τους δύο τερματοφύλακες, Ντε Χέα και Κουρτουά.

Με το καλημέρα στο ματς, υπήρξαν δύο μεγάλες ευκαιρίες. Στο 3' Μάτα μετά την όμορφη πάσα του Ρούνεϊ έπιασε αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και δύο λεπτά αργότερα ο Ντε Χέα έκανε τρομερή επέμβαση με το ένα χέρι στην κεφαλιά του Τέρι. Στο 16' ήρθε το δεύτερο δοκάρι για την Γιουνάιτεντ. Ο Μαρσιάλ έφυγε από αριστερά από τον Ιβάνοβιτς και αφού συνέκλινε έκανε το δεξί σουτ, όμως η μπάλα πήγε στο δεξί του Κουρτουά.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι είχαν την κατοχή και ήταν η πιο επιθετική ομάδα και στο 29' ο Κουρτουά αναγκάστηκε σε νέα επέμβαση στο καλό σουτ του Ρούνεϊ. Παίζοντας χωρίς καθαρό επιθετικό η Τσέλσι κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό στο επόμενο κομμάτι του αγώνα και να μην δεχθεί φάσεις και το πρώτο μέρος έφυγε χωρίς άλλη μεγάλη φάση.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως το πρώτο. Με μεγάλη ευκαιρία. Ο Πέδρο έκανε το αριστερό σουτ για να αποκρούσει ο Ντε Χέα και στην εξέλιξη της φάσης ο Ισπανός keeper σταμάτησε τον Αθπιλικουέτα. Στο 56' ήταν η σειρά του Κουρτουά να κάνει με εντυπωσιακό τρόπο τη δουλειά του. Ο Μαρσιάλ βγήκε και πάλι από αριστερά και έκανε τη σέντρα, ο Ερέρα βρήκε την μπάλα ύστερα από αμυντικό της Τσέλσι και ο Βέλγος τον σταμάτησε πριν τη γραμμή σε μία από τις καλύτερες επεμβάσεις της χρονιάς.

Λίγο αργότερα η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γουίλιαν χωρίς να δοθεί κάτι και στο 62' ο Μάτιτς έχασε καθαρό τετ-α-τετ με τον Ντε Χέα -μετά την πάσα του Πέδρο- στέλνοντας την μπάλα άουτ. Ενα λεπτό μετά ο Μάτα έπεσε από το μαρκάρισμα του Αθπιλικουέτα όμως και πάλι δεν δόθηκε κάτι. Οι Μπλε είχαν βελτιωθεί στο δεύτερο μέρος, όμως πιο κοντά στο γκολ βρέθηκε ξανά η Γιουνάιτεντ με την τελευταία φάση να είναι στο 86' όμως ο Ρούνεϊ από κοντά μετά τη σέντρα του Τζάκσον από αριστερά πέταξε την μπάλα στην εξέδρα...

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Λουίς Φαν Γκααλ): Ντε Χέα, Νταρμιάν (70' Τζάκσον), Σμόλινγκ, Μπλιντ (81' Τζόουνς), Γιανγκ, Σνάιντερλιν, Σβάινσταϊγκερ, Ερέρα, Μάτα (77' Ντεπάι), Ρούνεϊ, Μαρσιάλ.

Τσέλσι (Γκους Χίντινκ): Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Ζουμά, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μίκελ, Μάτιτς, Οσκαρ (93' Λόφτους-Τσικ), Γουίλιαν (70' Ραμίρες), Πέδρο, Αζάρ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα