Παίζει το μέλλον του ο Φαν Χαάλ

Gazzetta team
Παίζει το μέλλον του ο Φαν Χαάλ

bet365

Το αποτέλεσμα κόντρα στην Τσέλσι αναμένεται να κρίνει το μέλλον του Λουίς Φαν Χαάλ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού ενδεχόμενη ήττα θα σημάνει το τέλος του από τον πάγκο.

Σύμφωνα με τη Guardian, ο Ολλανδός συναντήθηκε το σαββατοκύριακο με τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο των Κόκκινων Διαβόλων, συζητώντας το φλέγον θέμα της παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας, μετά και την ήττα από τη Στόουκ.

Η τραγική εμφάνιση της Γιουνάιτεντ, σε συνδυασμό με τα πρόσφατα αποτελέσματα (3 νίκες στα τελευταία 15 ματς) και η απόφασή του να κρατήσει στον πάγκο τον Ρούνεϊ για πρώτη φορά, φαίνεται πως βάρυναν ακόμη περισσότερο το κλίμα στο Ολντ Τράφορντ για τον 64χρονο τεχνικό.

Ο Εντ Γούντγουορντ είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση για το μέλλον του στο Μάντσεστερ και φαίνεται πως μία ήττα από την Τσέλσι τη Δευτέρα (28/12) θα αποτελέσει και το κύκνειο άσμα του Φαν Χαάλ στον πάγκο της Γιουνάιτεντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα