Φαν Χάαλ: «Φεύγω και μόνος μου» (gTV)

ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΟΛΝΤ ΤΡΑΦΟΡΝΤ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ

Φαν Χάαλ: «Φεύγω και μόνος μου» (gTV)

Ο Λουίς Φαν Χάαλ τόνισε μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ από τη Στόουκ ότι δεν χρειάζεται να τον απολύσει η διοίκηση, καθώς καμία φορά το κάνει από μόνος του.

Φαν Χάαλ: «Φεύγω και μόνος μου» (gTV)

Το κλίμα είναι πολύ βαρύ για τον Ολλανδό, με τους οπαδούς να τον αποδοκιμάζουν και να τάσσονται και πάλι ανοιχτά υπέρ της πρόσληψης του Ζοσέ Μουρίνιο. Η εικόνα της Γιουνάιτεντ ήταν και πάλι κάκιστη, ενώ στο τέλος του ματς με τη Στόουκ, ο Φαν Χάαλ έκανε μία κίνηση σαν να έλεγε «αντίο» στους οπαδούς. Στη συνέχεια, μάλιστα, άφησε ανοιχτό ακόμη και και το ενδεχόμενο της παραίτησης.

«Νιώθω συνεχώς τη στήριξη της διοίκησης και των παικτών, όμως χάσαμε και πάλι, οπότε η κατάσταση που διαμορφώνεται είναι καινούρια. Οι οπαδοί είναι απογοητευμένοι μετά τις 4 συνεχόμενες ήττες. Χάσαμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, γιατί δεν τολμήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Οι καταστάσεις τώρα παίζουν μεγαλύτερο ρόλο. Θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και να βρούμε τις λύσεις. Ο σύλλογος δε χρειάζεται να με απολύσει. Καμιά φορά το κάνω και μόνος μου», ήταν μέρος των δηλώσεων του Φαν Χάαλ.

Best of internet