Ο Άγιος Βασίλης φέρνει... μπάλα!

Gazzetta team
Ο Άγιος Βασίλης φέρνει... μπάλα!

bet365

Boxing Day στην Αγγλία και μεγάλα ματς στην Premier League. Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Λέστερ, η Σαουθάμπτον την Άρσεναλ, ενώ δύσκολα ματς έχουν Γιουνάιτεντ και Τσέλσι.

Η πιο παραδοσιακή μέρα στο αγγλικό ποδόσφαιρο είναι η δεύτερη των Χριστουγέννων, η πασίγνωστη πλέον Boxing Day. Η Premier League έχει πάρει φωτιά, με την Λέστερ να βρίσκεται στην κορυφή, τη στιγμή που πριν από ακριβώς έναν χρόνο βρισκόταν στον πάτο!

Οι αλεπούδες, που εντυπωσιάζουν, ταξιδεύουν στο Λίβερπουλ. Οι κόκκινοι μπορεί να μοιάζουν να έχουν χάσει την αύρα του Κλοπ, όμως παραμένουν αήττητοι στην εποχή της Premier League στην Boxing Day (5 νίκες, 3 ισοπαλίες), ενώ τρέχουν αήττητο σερί 6 αγώνων με αντίπαλο τη Λέστερ, με τον άσο να πληρώνει 1,95 στη Sportingbet.gr. Αμυντικά, όμως, δεν πείθουν, με την Λέστερ να προέρχεται από 7 συνεχόμενα over εκτός έδρας, επιλογή που πληρώνει 1,80. Τέλος, το να σκοράρει ο Τζέιμι Βάρντι για τους φιλοξενούμενους θα το βρείτε στο 2,55.

Ο Φαν Χάαλ βρίσκεται υπό τρομερή πίεση και η Γιουνάιτεντ έχει πολύ δύσκολη έξοδο στο Στόουκ. Παρόλα αυτά, οι κόκκινοι διάβολοι μπορούν να αισιοδοξούν, καθώς στα 14 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έχουν χάσει μόλις 1 φορά. Θα βρείτε το διπλό στο 2,25 στη Sportingbet.gr. Από εκεί και πέρα, η Στόουκ είχε λιγότερες από 4,5 κάρτες στα 11 τελευταία της ματς, το ίδιο συνέβη και στα 6 της Γιουνάιτεντ και αυτή η επιλογή πληρώνει 1,60, ενώ στα εντός έδρας ματς της Στόουκ είχαμε κατά μέσο όρο 14,4 κόρνερ, με το over 10,5 να είναι στο 2,00.

Η Άρσεναλ μπορεί ακόμη και να ανέβει στην κορυφή, όμως δε θα έχει καθόλου εύκολο έργο εκτός έδρας με αντίπαλο τη Σαουθάμπτον. Οι κανονιέρηδες, πάντως, έχουν χάσει μόλις 1 φορά από τους Άγιους στα 11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, με το διπλό να πληρώνει 2,15 στη Sportingbet.gr. Στα 4 από τα 5 τελευταία μεταξύ τους ματς, μάλιστα, είχαμε under, κάτι που έχει έρθει και στα 7 από τα 8 τελευταία της Σαουθάμπτον και θα το βρείτε στο 1,80. Τέλος, το να σκοράρει ο φορμαρισμένος Ζιρού πληρώνει 2,20.

Στο Λονδίνο η Τσέλσι στο ντεμπούτο του Χίντινκ στον πάγκο δε θα έχει καθόλου εύκολο έργο απέναντι στην εκπληκτική Γουότφορντ. Οι μπλε παραμένουν αήττητοι στα τελευταία 9 μεταξύ τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχουν να χάσουν σε Boxing Day από το 2003. Ο άσος πληρώνει 1,50, ενώ στα τελευταία 5 μεταξύ τους ματς είχαμε over, επιλογή που θα βρείτε στο 1,727 στη Sportingbet.gr.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα