Ο πατέρας Γκρούγιτς... τρελάθηκε!

Ο πατέρας Γκρούγιτς... τρελάθηκε!

Gazzetta team
Ο πατέρας Γκρούγιτς... τρελάθηκε!

bet365

Ο Γκόραν Γκρούγιτς, πατέρας του Μάρκο, προσπαθεί με κάθε τρόπο να χαλάσει τη μεταγραφή του τελευταίου στη Λίβερπουλ. «Έχω το διαβατήριό του», αποκάλυψε.

Η Λίβερπουλ μπορεί να έφτασε σε συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα για τον Μάρκο Γκρούγιτς, όμως η υπόθεση δεν έχει τελειώσει. Από ό,τι φαίνεται ο πατέρας του, Γκόραν, δεν συμφωνεί με την μεταγραφή και είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, ώστε εκείνη να μην ολοκληρωθεί.

«Δεν θα τους αφήσω να καταστρέψουν το παιδί μου! Μιλάω για τους ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα. Όλοι τους γύρισαν του την πλάτη, καθώς ξόδεψαν όλα τα χρήματα που είχε ο σύλλογος και βλέπουν τη μεταγραφή του Μάρκο ως τη λύση. Γι' αυτό το λόγο υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση πάνω του.

Του τηλεφωνούν δέκα φορές την ημέρα, ζητώντας του να υπογράψει συμβόλαιο. Επίσης κυκλοφορούν δικές τους ιστορίες στα ΜΜΕ όπως: το Νο 8 του Τζέραρντ τον περιμένει, Ο Κλοπ του τηλεφώνησε, εκατομμύρια εδώ, εκατομμύρια εκεί. Υπάρχει επίσης πίεση και στα αποδυτήρια, καθώς φαίνεται πως άνθρωποι της διοίκησης έχουν πείσει παίκτες, που περιμένουν να πληρωθούν, ότι οι μισθοί τους εξαρτώνται από τη μεταγραφή του Μάρκο», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια, με δηλώσεις του στην Blic δεν πείστηκε από το γεγονός ότι η Λίβερπουλ θέλει να τον αφήσει δανεικό στον Ερυθρό Αστέρα. «Ποιά ομάδα είναι διατεθειμένη να πληρώσει 6 εκατ. ευρώ και μετά να λέει: έλα όποτε θέλεις; Εάν η Λίβερπουλ τον βλέπει σοβαρά θα έπρεπε να του πει: Ξεκίνημα προπονητικού καμπ τον Ιανουάριο αυτή την ημέρα, αυτή την ώρα. Σε περιμένουμε. Και τι είδους συνδυασμός είναι αυτός;

Ο σύλλογος πληρώνει για αυτόν 7 εκατ. ευρώ, όμως μετά τον αφήνει δανεικό και αυτό το ενοίκιο κοστίζει 1 εκατ.! Πραγματικά, αρχίζω να σκέφτομαι ότι θα πρέπει να ειδοποιήσω την αστυνομία, για να τους πω τα πάντα για αυτή την πίεση.

Είχαμε μία κουβέντα με ανθρώπους της Ουντινέζε, ενώ στη συνέχεια ήρθαν και άνθρωποι της Άντερλεχτ. Όμως δεν έγινε συζήτηση για μεταγραφή. Ήθελαν απλά να δουν τι είδους παιδί είναι ο Μάρκο, πως σκέφτεται. Και αυτό ήταν όλο. Μετά εντελώς ξαφνικά εμφανίστηκε η ιστορία με τη Λίβερπουλ... Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι εγώ έχω το διαβατήριό του και μπορώ να εγγυηθώ ότι ο Μάρκο δεν φεύγει, δεν πάει πουθενά.

Έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής, είναι καθοδόν στο να κατακτήσει έναν τίτλο με τον Ερυθρό Αστέρα και είναι λογικό η τιμή του να είναι μεγαλύτερη το καλοκαίρι του 2016. Υπάρχουν όμως τόσοι άνθρωποι, που θέλουν να γίνει νωρίτερα η μετακίνησή του για να πάρουν χρήματα.

Ξέρω ότι ο Μπόζοβιτς σέβεται το γιο μου, αλλά είπα ανοιχτά στον Ζβέτζνταν Τέρζιτς να αφήσει ήσυχο το παιδί μου. Όσον αφορά στην πρόταση της Λίβερπουλ, είμαι σίγουρος ότι θα έρθει μεγαλύτερη από αυτή που ήρθε τώρα. Αφήστε τον να κατακτήσει τον τίτλο με τον Ερυθρό Αστέρα πρώτα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα