Χίντινκ: «Κοιταχτείτε στον καθρέφτη»!

Χίντινκ: «Κοιταχτείτε στον καθρέφτη»!

Κώστας Ζάλιαρης
Χίντινκ: «Κοιταχτείτε στον καθρέφτη»!

bet365

Στον εγωισμό των παικτών της Τσέλσι θέλησε να «χτυπήσει» ο Γκους Χίντινκ και όπως δήλωσε στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου με την ιδιότητα του υπηρεσιακού κόουτς της ομάδας, είπε στους ποδοσφαιριστές να κοιταχθούν στον καθρέφτη και να είναι αυστηροί με τους εαυτούς τους για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Ο Ολλανδός, παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου (ενόψει του αγώνα με τη Γουότφορντ στη Boxing Day) μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «μπλε» στη μετά – Μουρίνιο εποχή, έκανε λόγο για ρόστερ πολύ διαφορετικό από αυτό που είχε αναλάβει το 2009, υποσχέθηκε προσπάθεια σε όλα τα ματς ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και αποκάλυψε όσα είπε στην πρώτη του ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές.

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση και δεν είναι καθόλου εύκολο να επιστρέψουμε στο επίπεδο που πρέπει όσο άμεσα θα το θέλαμε. Δεν μπορούμε να σβήσουμε το παρελθόν και να το αγνοήσουμε, όμως ήδη έχω πει στους ποδοσφαιριστές ότι πρέπει όλοι μαζί να κοιτάξουμε μπροστά. Τους είπα “κοιταχτείτε στον καθρέφτη για δύο δευτερόλεπτα, όχι παραπάνω, αλλά να είστε αυστηροί στην κριτική για τον εαυτό σας. Να είστε επαγγελματίες”.

Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει διάθεση και δίψα στην ομάδα. Δεν μπορώ να εγγυηθώ τη νίκη σε κάθε ματς, αλλά θα παλέψω κι εγώ για να δει ο κόσμος ότι οι ποδοσφαιριστές θέλουν πραγματικά να γυρίσουν την κατάσταση. Υπάρχουν ηγέτες και προσωπικότητες για να ορθώσουν ανάστημα στα δύσκολα και πρέπει να το κάνουν».

Ενόψει Ιανουαρίου και χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, τόνισε πως δεν υπάρχει στο πλαίσιο της συμφωνίας του με τη διοίκηση κάποιος όρος ή απαγόρευση για μεταγραφές επειδή είναι υπηρεσιακός, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν έπειτα από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα