Γιατί «ενοχλήθηκε» ο Βενγκέρ από τον Γκουαρντιόλα

Κώστας Ζάλιαρης
Γιατί «ενοχλήθηκε» ο Βενγκέρ από τον Γκουαρντιόλα

bet365

Με τεράστιο σεβασμό για τα κατορθώματα και την ποδοσφαιρική φιλοσοφία του Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε ο Αρσέν Βενγκέρ, όμως, δεν έκρυψε και την «ενόχλησή» του για κάτι...

Ο Αλσατός κόουτς χαρακτήρα «top-class manager» τον προπονητή της Μπάγερν Μονάχου, για τον οποίο έγινε γνωστό την περασμένη Κυριακή πως το καλοκαίρι θ' αποχωρήσει από τους Βαυαρούς, θα πάρει τη θέση του ο Αντσελότι κι εκείνος, κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Αυτό το οποίο δεν άρεσε στον Αλσατό προπονητή της Άρσεναλ, ήταν το timing της ανακοίνωσης, έξι μήνες πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του Γκουαρντιόλα με τον σύλλογο του Μονάχου κι εξήγησε:

«Προσωπικά, δεν μου αρέσει το timing της ανακοίνωσης της αποχώρησής του και της αναζήτησης ομάδας, γιατί αυτό προσθέτει ακόμα περισσότερη πίεση πλέον για τους άλλους προπονητές σε περιπτώσεις που έχουν ένα κακό σερί και περνούν κάποιες δύσκολες μέρες στις ομάδες τους. Τα σενάρια που καθημερινά προκύπτουν είναι τέτοια που κατ' εμέ δεν θα έπρεπε να γίνει τώρα η ανακοίνωση. Ασφαλώς και θέλουμε στην Πρέμιερ Λιγκ να έχουμε τους κορυφαίους προπονητές, αλλά θα πρέπει να εξασφαλιστεί το 50-50 και να υπάρχει και το αγγλικό στοιχείο, όπως το παρουσιάζει πολύ καλά και σωστά ο Έντι Χάου στη Μπόρνμουθ. Δεν θα πρέπει να γεμίσει το πρωτάθλημα ξένους...».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα