Πλησιάζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο

Πλησιάζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο

Πλησιάζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο

bet365

Ο Λουίς Φαν Χάαλ πήρε τελεσίγραφο, αλλά δύσκολα θα τον βρει ο νέος χρόνος στο Ολντ Τράφορντ! Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι κοντά σε ένα τεράστιο deal!

Η Νόριτς έσπασε την κατάρα 26 ετών στο Ολντ Τράφορντ και ο Λουίς Φαν Χάαλ προσπαθεί... απελπισμένα να κρατήσει τη δουλειά του στη Γιουνάιτεντ! Αλλωστε, για τους Βρετανούς θεωρείται πιθανό να απολυθεί πριν την έλευση του νέου έτους, με τον Ολλανδό να έχει πάρει τελεσίγραφο για τα ματς που ακολουθούν με Στόουκ και Τσέλσι! Μάλιστα, αυτοί που επέμεναν στην ομάδα για... νέο συμβόλαιο στον Φαν Χάαλ «εξαφανίστηκαν» μετά το σοκ της ήττας από τη Νόριτς. Υπάρχει όμως διάδοχος; Οπως αναφέρει το δημοσίευμα των «Τimes», ο Ζοσέ Μουρίνιο περιμένει στη γωνία, αφού δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία να προπονήσει ένα τεράστιο club όπως η Γιουνάιτεντ! Σύμμαχος της Μάντσεστερ και η... Τσέλσι, η οποία απέτυχε να βάλει απαγορευτική ρήτρα στον Πορτογάλο! Θυμίζουμε, πως οκτώ χρόνια πριν, ο Μουρίνιο είχε υπογράψει συμφωνητικό, να μην εργαστεί σε άλλο club της Premier League για δυο χρόνια μετά την απόλυσή του. Σε αντάλλαγμα, ο Special One είχε καρπωθεί και το υπόλοιπο της τριετούς σύμβασής του, βάζοντας στο λογαριασμό του 18 εκατ. λίρες!

Στόχος του Special One είναι η άμεση επιστροφή στους πάγκους και οι «Κόκκινοι διάβολοι» είναι αυτό που δεν... αφήνει κανένας τεχνικός στον πλανήτη! Αρκετοί στο Ολντ Τράφορντ θα ήθελαν να δουν τον Ράιαν Γκιγκς στον πάγκο, αλλά οι ανησυχίες για την έλλειψη εμπειρίας είναι πολλές.

Στο παρελθόν είχαν υπάρξει αμφιβολίες στη Μάντσεστερ σχετικά με την πρόσληψή του Μουρίνιο, αφού δεν είχαν δει με καλό μάτι τις αντιπαραθέσεις του στα αποδυτήρια, το στυλ ποδοσφαίρου, αλλά και τη μη χρησιμοποίηση νεαρών παικτών! Ωστόσο, η ηγετική του παρουσία και η εντυπωσιακή προϋπηρεσία στο Νησί τον μετατρέπουν σε Νο 1 υποψήφιο και τον φέρνουν μια ανάσα από τον σύλλογο!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα