Επίσημα στην Τσέλσι ο Χίντινκ!

Επίσημα στην Τσέλσι ο Χίντινκ!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Επίσημα στην Τσέλσι ο Χίντινκ!

bet365

Η Τσέλσι ανακοίνωσε την πρόληψη του Γκους Χίντινκ, ο οποίος θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Είναι πλέον επίσημο: Ο Γκους Χίντινκ θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ζοσέ Μουρίνιο τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Η Τσέλσι επιβεβαιώνει ότι ο Γκους Χίντινκ προσλαμβάνεται ως προπονητής της πρώτης ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης, ο πρόεδρος της ομάδας και το διοικητικό συμβούλιο καλωσορίζουν τον Ολλανδό στο σύλλογο, με τον οποίο το 2009 είχαν κατακτήσει το FA Cup.

«Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στο Στάμφορντ Μπριτζ. Η Τσέλσι είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο αλλά δεν είναι εκεί που θα έπρεπε αυτή τη στιγμή. Όμως, είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα ανατρέψουμε όλα φέτος.

Ανυπομονώ το δουλέψω με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο σ' αυτό το σπουδαίο σύλλογο και ειδικά να ανανεώσω την πανέμορφη σχέση μου με τους φίλους της Τσέλσι», δήλωσε ο Γκους Χίντινγκ στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος τεχνικός της ομάδας του Λονδίνου.

Θυμίζουμε ότι πριν την ανακοίνωση το «BBC» είχε αναφέρει ότι είναι πολύ κοντά στην επισημοποίηση της συνεργασίας τους οι δύο πλευρές, ενώ ο Χίντινκ αναμένεται να δει την αναμέτρηση με τη Σάντερλαντ από τις εξέδρες του γηπέδου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα