«Κοιτάει μπροστά ο Μουρίνιο»

«Κοιτάει μπροστά ο Μουρίνιο»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι εκπρόσωποι του Μουρίνιο στην οποία τονίζουν ότι η Τσέλσι ήταν εκείνη που επέλεξε την λύση της συνεργασίας τους, όπως και το ότι ο Μουρίνιο ήδη κοιτάει μπροστά.

«Κοιτάει μπροστά ο Μουρίνιο»

Έτοιμος για την συνεχεία δηλώνει ο Ζοσε Μουρίνιο. Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε, από τους εκπροσώπους του, γίνεται σαφές ότι ο «Special One» δεν χρειάζεται... άδεια και ήδη κοιτάει μπροστά. Επίσης τόνισαν ότι δεν θα μιλήσει ακόμα για όσα έγιναν αλλά επιφυλάσσεται για το μέλλον.

Αναλυτικά:

«Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Ζοσέ μερικές φορές αποφάσισε να φύγει από κάποια ομάδα, αλλά μόνο η Τσέλσι είναι εκείνη που επέλεξε να λύσουν τη συνεργασία τους. Δεν πρόκειται να πάρει άδεια, δεν είναι κουρασμένος και δεν το χρειάζεται. Είναι σε καλή διάθεση και ήδη κοιτάει μπροστά. Κάθε φορά που κλείνει ένας κύκλος είναι η ευκαιρία να ανοίξει ένας άλλος.

Ο Ζοσέ ελπίζει ότι το μέλλον του μετά την Τσέλσι θα είναι το ίδιο επιτυχημένο όπως το 2007 όταν έφυγε από την ομάδα. Ο Μουρίνιο είναι ευτυχής που επέστρεψε στην Τσέλσι, επειδή μπόρεσε έδωσε ακόμη έναν τίτλο στην ομάδα και τους οπαδούς της, που δεν είχαν κερδίσει εδώ και χρόνια. Είναι πάρα πολύ υπερήφανος για τους οχτώ τίτλους που έχει κατακτήσει στην Τσέλσι και ευχαριστεί τους οπαδούς για τη στήριξή τους στο διάστημα που ήταν προπονητή της ομάδας.

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμά σου σε περίπτωση που καταλογιστεί πέναλτι στο ματς της Μπολόνια με την Εμπολι στο πλαίσιο της Serie A.  
 

Επειδή είναι λάτρης του ποδοσφαίρου, να είστε σίγουροι ότι ο Ζοσέ θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους για να στηρίξει τους φίλους του.

Για αυτό τον λόγο θα αποφύγει αγώνες υψηλού ενδιαφέροντος, για να μην υπάρξουν φήμες για το μέλλον του. Ο Ζοσέ θα συνεχίσει να ζει στο Λονδίνο και ελπίζει ότι θα επιτρέψουν στον ίδιο και την οικογένεια να ζήσουν τη ζωή τους. Ο Ζοσέ δεν πρόκειται να μιλήσει αυτή τη στιγμή για όσα συνέβησαν, αλλά θα το κάνει στο μέλλον». 

 

Best of internet